Ostrom vasárnap

Mikor február közepén haza indultam Sárospatakról egy rövid várséta után, elhatároztam, ide visszatérek még. Bár a várról akkor is készítettem néhány képet, tudtam, lesz még alkalom ezt felülmúlni. Hétvégén elérkezett az idő.
Nem voltam elkényeztetve hétvégi programokkal, de ráakadtam, a sárospataki Ostromhétvégére. Ez volt az, amire vártam. A kirándulásra a vasárnapot szemeltük ki, és viszonylag korán – hétvégéhez képest legalábbis 🙂 – útra is keltünk.
Ébredezett a tábor, mikor Sárospatakra értünk. Körülnéztünk a várban, összefutottunk azzal a párral, akikről hazatérésem után első képemet közzétettem a közösségi oldalon, megbeszéltük, mikor készül el a lapcsánka, és már indultunk is felfedezni a tábort.
Mindjárt kedves emberekkel találkoztunk, akik szívesen megborotváltak volna, de csak azért, hogy megmentsenek a seborvos kezei közül. Mindkettőt megúsztam. 🙂
Láthattunk viszont fantasztikus bemutatókat, látványos küzdelmeket, hallhattunk történelmi, történeti előadásokat, és ha a táncosok közé nem is álltam be, hoztam róluk képeket.
Meglepett, hogy viszonylag kevés látogatója volt ennek a valóban színvonalas rendezvénynek. Én el nem tudnám képzelni, hogy egy ilyen élmény helyett a tűző napon heverésszek, dehát ki mit szeret. Azért hagytam kis időt a napszúrás kezelésére. 🙂
Most azonban jöjjenek a képek! Klikkelj az itt láthatóra!
KLIKK