LESZFeszt második nap

Talán írtam már, ha nem, most megteszem. A kisvárdai LESZFeszt az utóbbi idők legjobb környékbeli rendezvénye volt. Ez volt az első, de ez egyáltalán nem látszott sem a programon, sem az események lefolyásán. Rengeteg szervező, aki ha valamit nem tud azonnal, már kérdez is rádión, a tízezres tömeg ellenére is tágas hely, remek felvonultatott technika, és minden igénynek megfelelő fellépők.
Ez utóbbit azért írom, mert bár a második napon nem választottam a nagyszínpad műsorából – ahol nélkülem is tízezres tömeg gyűlt össze 🙂 – , mégis remekül éreztem magam, hiszen a másik két színpad programja olyan volt, amit maximálisan kedvelek, illetve a pazar látványosságot nyújtó mountain bike verseny is méltán vonta magára figyelmemet. Meg még jó párszáz emberét.
Koncertek közül nagyon örültem a Karmapirin fellépésének, ahogy mindig örülök, ha koncerten látom őket, belenéztem a Keleti Front előadásába is, az igazi nagy felfedezés azonban a Henimetal volt számomra. Ez majd látszik a fotóalbumon is, hiszen el sem mozdultam a koncertjükről.
Most pedig ide linkelem az egy évvel ezelőtti Henimetal koncertvideót, remélne, hogy háromnegyed óra múlva visszatérsz ide, és klikkelsz a képre is, megnézve a nap képeit.
Remélem, egy év múlva újra találkozunk azzal a társasággal, akik ezt a fesztivált így összehozták. Hálás vagyok nekik munkájukért, és a fantasztikus hétvégéért. Köszönöm.
KLIKK