Rövidke ajánló

Gondolkodtam, készítsek-e programajánlót, de mégis igyekszem összeszedni a hétvégi programokat, bár kicsit megcsappantak a hírforrásaim. Remélem, szép lassan ez is újraépül. Bár így ez most elég szegényes lesz.

Terveim között szerepel, hogy egyszer elmegyek a Krisna-völgybe, mert érdekel. Ez a hétvége ideális is lenne, mert péntektől vasárnapig rendezik a 20. Krisna-völgyi Búcsút. De most más terveim vannak.


Egyrészt rengeteg kép vár még feldolgozásra az elmúlt hétvégéről, ez várhatóan péntek esti koncert helyetti tevékenység lesz, másrészt találtam egy látványosnak ígérkező hétvégi programot Sárospatakon szombat-vasárnapra. Az Ostromhétvége további érdekessége, hogy telefonon azt az infót kaptam, hogy múlt évben 500 forint volt a belépő, idén pedig ingyenes a rendezvény.

Persze szombat estére azért Debrecenben kell lennem, mert az Ifjúsági Házban a Karibra Kollektíva és a János Huba Group zenél este héttől. Most elejétől a végéig ott leszek a Karibrán. 🙂

Ahogy látod, valóban rövidke a lista. Találtam még pár rendezvényt, de továbbra is csak olyan eseményeket ajánlok, ahol valódi zenészek valóban zenélnek és énekelnek. Így is pont elég szemét ömlik ránk nap mint nap.
Ez tehát a mostani ajánlóm, remélem, a következők nagyobb választékot tartalmaznak majd.