Karmapirin az Incognitoban

Ilyen is régen volt már, hogy a koncert másnapján a beszámolóval a fotók is megjelenjenek. 🙂
Ez most azért sikerült, mert viszonylag keveset fényképeztem. Nem volt szívem szétvillogni a tegnap esti fantasztikus Karmapirin koncertet.
Az Incognito egyre inkább a kedvencem lesz mind hangulatával, mind a fellépők megszólaltatásának minőségével, mind pedig a rendkívül kedvemre való műsorválasztással. Az egyetlen gond, hogy mindig vissza kell mennem Debrecenbe, de ez legyen a legnagyobb bajom. 🙂
Talán írtam már, kedvelem a Karmapirin zenéjét, a klubkoncertjeiket pedig különösen. Van annak egy varázsa, mikor szinte a közönség között van a zenekar, a felvezetések szinte beszélgetésszerűek, és ha ehhez olyan profi zene, és zenészek társulnak, mint a Karma esetében, akkor garantált a siker. Így volt ez tegnap este is.
Mielőtt klikkelnél a képre, hogy megnézd az este dokumentálását, pár szót azért mondanék róluk. Vannak vakus, és nem vakus képek. Egyikben ez a jó (vagy rossz), másikban az. Szóval a koncert klasszisokkal jobb volt, mint ami a képeken látszik. De nekem, és gondolom, az ott lévőknek egy nagyon kellemes este emlékét idézik fel.
KLIKK

One Reply to “Karmapirin az Incognitoban”

Comments are closed for this post.