Napi ajánló

Mármint holnapi. Aztán persze jön majd a hétvégi is…

Olyan dolog történik holnap este a Váci Mihály Kulturális Központban, amire nagyon régen volt példa. Mondjuk így, könnyűzenei koncert lesz a frissen felújított épületben. Egyúttal láthatjuk majd azt is, mennyire megfelelő a hely hasonló rendezvényekhez. Azt mondtam, könnyűzenei. Nos, a Mini, és a Nap játszik este nyolctól.
Én rendkívüli módon kedvelem mindkét formáció zenéjét, és ez a kedvelés elég hosszú múltra tekint vissza.

Volt egyszer Nyíregyházán egy Ifjúsági Park. Nagyon sajnálom, hogy abban az időben ott nem fényképeztem. Ma ez már történelem. A ottani koncertek hangulata azonban örökké megmarad.
Török Ádám - Mini
A szakadó esős Mini koncerté is. Aztán Vissza a városba a koncertek után. Vagy a tömött nyolcasbusz, vagy a lassú séta. Szóval lesz mit felidézni holnap este nyolctól.

Kicsit könnyebb a dolgom, ha az este másik fellépőjének, a Nap együttesnek a dalait akarom felidézni, hiszen velük mostanában jónéhány remek koncerten sikerült találkoznom, és remélem, a holnapi után is sok remek zeét hallhatok még.

Nagyon kíváncsi vagyok arra is, hogyan szól majd mindez a VMKK koncerttermében, és persze azt is remélem, sok hasonló rendezvény lesz még itt.

One Reply to “Napi ajánló”

Comments are closed for this post.