Bulis hétvége

A sok képből is láthatod, mostani ajánlóm jónéhány eseményt tartalmaz, és biztosan lesz ezen a héten is olyan, amiről csak később értesülök majd.

Kezdjük egy péntek délutáni eseménnyel, amiről épp az imént értesültem, így még pont befért az ajánlóba.
Bessenyei Ferenc-emlékműsor lesz holnap 17 órától Nyíregyházán, a Bencs Villában. Nagy titokzatosság övezi, hogy vajon miért lesz ott Tünde és Pila is. 🙂
Pila Acoustic

A péntek esti programoknak debreceni kötődései vannak, akár Nyíregyházán, akár Debrecenben töltöd az estét.
A debreceni időtöltésnél egyértelmű a dolog, az Ismerős Arcok a Roncsbárban ad koncertet.

A Romkert eseményeihez pedig a fellépő adja a kötődést. A Skafunderz pótolja decemberben elmaradt koncertjét.
Skafunderz

Szombatra szerencsére nem csak koncerteket tudok ajánlani. A héten többször is utaltam már a Sóstói Múzeumfalu rendezvényére, most pedig linkelem az eventet is a részletesebb infóval. A Szatmári Farsang a Sóstói Múzeumfaluban délután háromkor kezdődik, és nem kell fizetned a remek programon való részvételért.
Sóstói Múzeumfalu

Szombat esti francia Piláékkal a Cloéban. Ahogy látod, ez már esti program. Lassan ideje lenne megnézni a Chloé-t koncert közben. 😉
Pila Acoustic

A Replika zenekarral 2007 körül találkoztam először, és emlékeim szerint remek zene volt. Most, hogy 20 éves jubileumi koncertjére készül a zenekar, megnéztem néhány videojukat. Ezek alapján érdemes lenne ott lenni a Debrecenben, a Roncsbárban.

Vasárnap a Váci Mihály Kulturális Központban az Alma együttes ad koncertet. Én nagyon durvának tartom a 2300 forintos jegyet, ezért örülök neki, hogy nem vagyok az érintett közönség része.
Alma együttes

Ehelyett minden bizonnyal a Tarcal környékén leszek megtalálható, a Tokaj-Hegyalja Piacon. Remélem, az időjárás is kellemes lesz a szabadtéri programhoz.
Tokaj-Hegyalja Piac

…és már vége is a hétvégének.