Hősök, halak, kutyák, motorok

A címbeli felsorolás persze korántsem teljes, ha a hétvége programajánlójára gondolok. Így aztán ki is fejtem kicsit bővebben.

Pénteki első koncertajánlóm a Romkertbe hív. A Local Heroes Festival négy zenekar fellépését hozza, név szerint a Shlimecore, a Made in China, a Jurij és az Orion Dawn teremtenek bizonyára nagyon remek hangulatot.
Ugyanekkor a Hell Music X-Café a Fish zenéjétől lesz hangos.

Ha kipihented magad, jöhetnek a szombati programok.
Reméljük, az időjárás a kegyeibe fogadja a Családi motoros nap vendégeit, szervezőit. A Nyírplaza parkolója ad helyt a rendezvénynek szombaton 10 és 17 óra között.
Ha kevésbé kedveled a technikát, ellátogathatsz az Állatbarát Alapítványhoz, ahol Menhelytörténeti kiállítás nyílik, amely az alapítvány 20 éves történetét mutatja be.

Este három koncertből választhatsz.
A Romkertben a Keleti Front kényezteti a rockzene kedvelőit.
Aki inkább a country zenét részesíti előnyben, a Hell Music X-Cafét kell hogy felkeresse szombat este. Itt a No Techno Country Band látja el talpalávalóval az arra járókat.
Tudom, nem könnyű a választás, és még nem is mondtam, hol leszek én.
Erre az estére az Inter Cafét választottam, ahol Vörös István szóló akusztikus koncerttel varázsolja majd el a vendégeket. Be kell pótolni a pár hete elmaradt Nyári éjszakákat 😉

Az eseményekhez linkeltem bővebb infókat, nézegesd, és legyen jó a hétvégéd!