Hiénák a mókuskerékben

Hét végétől készülődök rá, hogy megnézzem a kiállítást. Tegnap este sikerült.
A képek nagy részét ismertem már, hiszen rendszeresen látogatom azt a közösségi oldalt, amivel a dolog elindult. Mégis, mikor este megérkeztünk a művházba, mintha az első találkozás ismétlődött volna meg. Vigyorogva (na jó, mosolyogva) nézegettük a fotókat, és olvasgattuk a mellettük lévő tájékoztató szöveget.
Láttam már néhány sajtófotó kiállítást, ez a mostani azonban teljesen más. Semmi protokoll, semmi hivatalosság, semmi újságban – legyen az papír, vagy internet alapú – megjelenőség.
Egy baráti társaság fényképezkedik. Ja, hogy ők a nyíregyházi média tagjai? Hát igen. Ezért más ez, mint a többi kiállítás.
A napi munka során az ember néha úgy érzi, fel kell rúgni a szabályokat, kicsit ki kell lógni a sorból, kicsit mást is kell csinálni, mint ami az elvárás.
A helyi média szereplői a témája a Mókuskerék című fotókiállításnak. A képeket a helyi fotós élet kiválóságai készítették, akik szerencsére nem kevés humorral is megáldattak. Így a néhány perc a képek előtt igazán remek szórakozást nyújt.
A Hiénák Corporation kiállítása hónap végéig tekinthető meg a Váci Mihály Kulturális Központban. Én azt mondom, mindenképpen nézd meg!
Kép természetesen nincs a mai bejegyzéshez, de puskázhatsz a fent linkelt oldalon. De komolyan a legjobb, amit tehetsz, hogy megnézed élőben.