A régi Nyíregyháza

Ahogy lassacskán felvesszük a múlt évi tempót az új esztendőben is, úgy kezdenek szaporodni a bejegyzések képeskönyvem idei kötetében, és nyílnak a múlt évről ismert kategóriák.
Ma a Diavetítést indítom el egy olyan ajánlóval, amely biztosan magával ragad néhány olvasómat, de bízom benne, hogy visszatérnek majd, és ezentúl mindkét blogot szívükbe zárják.

Lassan egy éves lesz az a Facebook oldal, amely Nyíregyháza képi múltjának feldolgozását vállalta fel. Nagyon örülök neki, hogy rövid idő alatt ilyen népszerű lett, mert ez azt jelenti, sok várostársam viseli szívén a múlt emlékeinek megőrzését. Szívesen csatlakoztam olvasói, nézői, kedvelői közé.
Ami miatt pedig éppen most írom az ajánlót az az, hogy pár hete útjára indult egy blog, ami tekinthető akár a Facebook oldal szöveges társoldalának is, de önálló lapként ugyanúgy megállja a helyét. Pár nap alatt máris sok érdekes olvasnivaló található az oldalon. Így aztán most egyszerre ajánlok két “A régi Nyíregyháza” elérést. A közösségi oldalt, és a blogot.
Mindezt pedig egy régi Gyümölcskarnevál képével illusztrálom. Kellemes böngészést!

Gyümölcskarnevál