I. Etno-folk Sörfesztivál

Te ültél a szomszéd asztalnál a legutóbbi sörfesztiválon? Nem emlékszel? Nem csodálom, régen volt.
Holnaptól azonban négy napon át idézheted fel az emlékeket, a hangulatot.
Csütörtöktől vasárnapig ugyanis nem mindennapi rendezvény helyszíne lesz szeretett városunk, Nyíregyháza.
Az I. Etno-folk Sörfesztivál olyan programot, szórakozást ígér, melyet mikor először megláttam annyit tudtam mondani, húha!
A helyszín pedig Sóstó, és a Park Hotel. Kezdjük először ezzel.
Képzelj el egy gyönyörű parkot, tölgyekkel, fűvel, benne hotel, úszómedence, sátrazási hely, étterem, szóval minden, ami a pihenéshez kell. Ja, és ne felejtsem el a Koalandparkot.
Ehhez jön a fesztivál. Sörök a világ minden tájáról, és zene, zene, zene.
A fellépők a teljesség igénye nélkül a Kuttya Debrecenből, a Folkfusion Band Nyíregyházáról, Bordó Sárkány Régizene Rend remek középkori zenéjével, Miskolcról némi ír kocsmazene a Paddy and The Rats előadásában, Goulasch Exotica azoknak, akik szeretik őket, természetesen Folk Error, a páratlan Napra (itt lenn a képen), és persze Balkán Fanatik, a záró napon pedig például Maszkura és a Tücsökraj, Szabó Balázs Band, Acoustic Gallery.
Páratlan műsor, kellemes környezet, finom hideg sörök. El tudsz ennél jobbat képzelni?
Jó sokat beszéltem, de biztosan kihagytam pár dolgot. Nem beszéltem a jegyárakról, de ITT utána nézhetsz. Ha haza sem mennél csütörtöktől vasárnapig, íme a szállásdíjak, és a rendkívüli kedvezmények, amelyekkel például a Múzeumfalut, az Állatparkot, vagy éppen a strandot keresheted fel.
Láthatod, nem érdemes kihagyni. Június 30-július 3-ig I. Etno-folk Sörfesztivál.

Napra - VIDOR Fesztivál, Nyíregyháza, 2010