Szeretlek Nyíregyháza

Fenti kijelentés valamennyire biztosan meglepett, bár azt hiszem, magával a kijelentéssel nem lehet baj, ha ismered a tevékenységemet ezen a helyen.
Most azonban nem csak azt szeretném kifejezni vele, amit első látásra jelent, hanem mesélnék kicsit egy kezdeményezésről.
Azt hiszem, sokan vagyunk, akik a címbeli mondatot igaznak érzik magukra.
Elindult azonban egy kezdeményezés, vagy nem is tudom, hogyan nevezzem, amelynek egyik célja, hogy a várost szerető emberek ne csak az érzést hordják szívükben, hanem tevékenyen is részt vehessenek Nyíregyháza szépségeinek, értékeinek megőrzésében, ötleteikkel, elképzeléseikkel segítsenek abban, hogy a város élhető, szerethető, barátságos, és szép maradjon, hogy bárki, aki ismerősét vendégül látja, büszke lehessen arra, amit itt láthat.
Kicsit nagy szavak ezek, tudom, de mindenképpen szeretném felkelteni az érdeklődést a szerveződés iránt.
Néhány napja írtam már egy belvárosi fotósétáról, tegnap pedig egy párbeszédkörön vettem részt, melynek témája szintén Nyíregyháza volt.
Időről időre itt nálam is lesz híradás, de figyelemmel kísérheted az E-misszió lapját is, ahol most például fotópályázati kiírást is találsz, néhány nap múlva pedig még két címmel is kibővítem az ajánlót.
Nyíregyháza szépségei közül most néhány képet osztok meg a Múzeumfalu idei tavaszáról.