FŐHE

Mától csütörtökig tart a Főiskolások hete a Nyíregyházi Főiskolán.
A különféle napközbeni programok mellet jó néhány koncertet is láthatnak az érdeklődők, valamint ekkor kerül megrendezésre a Backstage Live zenei tehetségkutató verseny is.
A menetrend nagyjából az, hogy a kisszínpadon délután 1 órakor kezdődik a tehetségkutatás. Minden zenekar fél órát kap, így délután 5-ig tartanak a koncertek itt.
A nagyszínpad az helyt azon formációk fellépésének, akik ország világ elott már bizonyítottak. Ezek a koncertek este 6-kor kezdődnek, az utolsó fellépő 0 órakor lép a deszkákra.
Ma a kisszínpadon Salt Lake City, Fekete Láng, Red Light, Emergency Call, Take The Field, Crowhill Tales, Bermuda, és All In, a nagyszínpadon pedig H.E.R.O., Piknik Park, The Moog, Jamie Winchester és Neo.
Szerdán a tehetséget kutathatjuk a Break Down, Custom Shop, Join, Képmás Zenekar, Csak, Symbio Group, és a Soul Station segítségével, a nagyok 🙂 pedig a Zumbeispiel, Anna and the Barbies, Irie Maffia, Hooligans, és The Idoru.
A záró napon, csütörtökön a Stiff Suicide, Killer Surprise, Jackhammer, Hatás Alatt, Echonald, Triviall, Rockzone, és Ramonex kápráztatja a zsűrit, este pedig 6 órától Jurij, Black Out, Zorall, Kispál és a Borz, Rock in Rock Cats.
További részleteket találhatsz a linkeken a Backstage Live-ról és a FŐHE-ről.