Sóstó mobillal

Napok óta készülök erre a bejegyzésre, de ahogy esetleges általában, mikor járok Sóstón, a gondolatokhoz is kell valami, ami elindítja.
Ma reggel megjelent Pócsi Pisti (Hét Jel) új zenéje, azzal “ébredtem”, és rá is nyomta a napomra a bélyegét. Szóval elgondolkodtattak a szövegek, és belevitt egy hangulatba a zene.
Aztán vége lett lemeznek. Még kétszer visszatapsoltam az utolsó dalt, és csend. Ideje kicsit más irányba csendesedni, ez pedig alapból Sóstó. Ha most nem írom meg az előző negyedév történetét, akkor soha. 🙂
Túl vagyunk tehát az év felén, ami azt is jelenti, hogy a második negyedéven is. Megosztanom tehát azokat a pillanatokat, amikor csak úgy kimentem Sóstóra mobiltelefonnal a kezemben.
Áprilistól június végéig igen sok szépséget lehet találni Sóstó megmaradt zöld részén, és bár van pár nem túl szívmelengető villanás is – azt miért a zöld részre kellett? – többségében azonban a virágok – színes tulipánok – uralják a képsort.
Nyilván itt nem szerepelnek a különböző sóstói rendezvények – szinte már csak itt van valami a városban -, hiszen a Zene Sóstón, GyerekSóstón, és egyéb rendezvényeknél általában keveset használom a mobilt. Mondjuk a tegnap délután pont kivétel, de az egyrészt már július, másrészt jobb-rosszabb élőzés volt.
Szóval itt vannak az elmúlt negyedév Sóstóra beesős képei, és talán délután ki is megyek kicsit szellőzni ismét. Szóval indul a következő negyedév mobillal. 🙂
Most pedig klikkelj a képre!
KLIKK