Ködös kirándulás

Az ünnepek egybefüggő szabadnapjai nem csak a családi együtt eszegetésre jók, de kiváló lehetőséget biztosítanak rövidebb-hosszabb kirándulásokra is.
Nem vagyok egy nyakig medencében üldögélős, sokkal inkább a világgá menés a kedvencem, még ha a világ olykor csak pár tíz kilométer is.
Karácsony egyik napja is ilyen világgá menés volt, és ebben az sem zavart, hogy vágni lehetett a ködöt a környéken. Majd csak felszáll egyszer, gondoltuk.
Végül inkább magasra mentünk, a köd fölé. de ez sem tartott sokáig.
Az első megálló Tokaj volt. A város mintha aludt volna. Talán két emberrel találkoztunk, míg végigsétáltunk a főutcán. Végül a folyóparton kötöttünk ki. A jóideje itt folyó munkálatok miatt régen jártunk erre, és most is csak végigsétáltunk a hídtól a központig.
Furcsa dolgok történnek mostanában. Fákat vágnak ki, gallyaznak le, és a szabaddá vált téren építenek valamit. Itt legalább fából, még ha nem is világos jelenleg a funkciója az építménynek, és elég érdekes beton alap.
Hamar tovább indultunk. Ekkor jött az ötlet, hogy menjünk a köd fölé. A Szent Teréz Kápolnához sokszor ellátogatunk, mert gyönyörű a kilátás, és jó a levegő még ködös időben is. Most szerencsénk volt, mert éppen volt még lehetőségünk messzire nézni. Pár perc után azonban a felhők mindent betakatrak.
Nagyjából ennyi a mai egy tekercs film. Klikkelj a képre, és nézd végig!
KLIKK