Tornóczky All Access Nyíregyházán

Nagyon biztos pont volt múlt hétfőn a késő esti Tornóczky All Access koncert.
Annyira, hogy jó két órát mászkáltam a városban este, nehogy haza menjek, és lusta legyek visszajönni.
Persze senki nem kérdezi meg, miért akartam mindenképpen ott lenni, de azért elmondom. 🙂
Jó ideje kísérem figyelemmel Tornócczky Ferike (bocs, nekem így maradt meg) tevékenységét, és hogy meglegyen a zárójeles is, igen, Bill mellett láttam, hallottam korábban, úgy a kétezres évek elején.

Vagy a P.Mobillal Debrecenben.

Aztán Hobo és Póka Egon mellett pár évvel később Nyíregyházán és Hajdúböszörményben.

Majd legutóbb úgy öt éve – már Temesi Bercivel – Nyíregyházán.

Mert nem azért ültem be a VMKK színháztermébe a Hangszert a kézbe előadásra, mert ott működött a klíma, bár az is jólesett. 🙂

Meggyőztelek?
Aztán úgy jó két hete, mikor a sajtótájékoztató után egyre kétségbeesettebben nézegettem a fesztivál programját, egyszer csak feltűnt a hétfő este. Ez volt az egyetlen koncert, ami bekerült a naptáramba.
Persze ekkor már túl voltam az addig elérhető videómegosztós zenéiken, a Tibuszoson, a Billesen és a Cream-esen is. Alig vártam a hétfő estét.
A “Kert végében” üldögéltünk ismerősökkel a koncert kezdetéig, de aztán már nem lehetett ülve maradni. Fantasztikusan jó zene volt, jól is szólt, és a fényekkel is megbarátkoztam én is, és a fényképezőgépem is.
A nemsokára megjelenő lemezüknek pedig már készítem a helyet a polcon és a lejátszóban is. Ja, és remélem, hamarosan újra találkozunk, mert az élő zene az igazi.
Ennek jegyében találsz kis meglepetést az albumban. Klikkelj a képre, és találkozzunk a következő koncerten!
KLIKK