Koncertek a főtéren

A elmúlt egy hét késő délutánjaiból egy-másfél órát Nyíregyháza főterén töltöttem.
A városháza előtti színpadon napi egy-két koncert volt ebben az időben. Jórészt olyan formációk adtak műsort, akikkel már találkoztam, de voltak, akikkel személyesen még sohasem. Erről mesélek most röviden pár kép kíséretében. Az albumokat most is a képre klikkelve érheted el.

Szombat délután a Rockhajó zenélt. Ők saját dalokat játszanak, melyeknek szövegére is érdemes figyelni. Szerencsére többször találkoztunk már.
KLIKK

Vasárnap jó kis blues-t hallgathattunk a No Cnt’Roll & Mr. Bluesman előadásában. A mondatból érthetted, hogy őket is kedvelem.
KLIKK

2020-ban a lassan árnyékba boruló színpadon a Marmunsk zenélt hétfő este. A zenekar tagjaiból azóta két formáció is létrejött, ők jöttek el hétfő kora este. A Bonilevine és a Madmike a rockzene mozgalmasabb ágát képviseli, és újra találkozhattam ismerősökkel, akikkel nagyon régen láttuk egymást.
KLIKK

Ismerősök, de két teljesen más zenét játszó zenekar törte meg a főtér csendjét kedden. Az Artézis kiváló jazz-t játszik, míg az AdHoc Team vers megzenésítésekkel lép színpadra. Az ősz biztos közeledtét jelzi, hogy sötétben fejezték be a műsort.
KLIKK

Különleges nap volt a szerdai, és a “biztosan ott kell lennem” kategória. Az első koncerten ugyanis Bogdán Zolika ült a dobok mögött. A kilenc éves srác elkápráztatta a nézőket. Édesapja gitározott, Pákey Béla basszuson játszott, és Csernák Tibort láthattuk a billentyű mögött. Bízom benne, hogy Zolika tehetsége, szorgalma elnyeri jutalmát.
Az este másik előadója a Hobo Tribute Band volt.
Nem nehéz kitalálni, milyen zenét játszottak. 😉
KLIKK

Nagyon jó hangulatú találkozásban volt részem csütörtök este. A Red One House ismerős lehet a Hangszermustra című sorozatból, de az igazi a személyes találkozás volt velük és hangszereikkel.
KLIKK

A pénteki műsort elmosta az eső, így a Retro Rock Band szombati koncertjével el is érünk a sorozat végére. Nézegesd a képeket!
KLIKK