Ködös reggelek

Talán az ősz közeledte, talán a végre-eső miatti párás tekintet csatolta ezt a címet a mai ajánlómhoz. Azért persze még koránt sincs vége a szabadtéri eseményeknek, és szerintem a nyárnak sem.

Ma este Debrecenben, a Nagyerdei Víztorony színpadán például Csendes Csütörtök lesz. Ezúttal az általam eléggé kedvelt Diabolus in Musica (Ørdøg-akusztik) koncertjét láthatod. A főműsor előtt, ami fél kilenckor kezdődik, héttől a Pinkpunkrz, majd a Piszkos Freddy melegít.

Két napos rendezvény kezdődik pénteken a Rabócsiringen, Máriapócson. A TrackWood Drift Fesztivál éjszakába nyúló drift versenyei minden bizonnyal idén is igen látványosak lesznek.

Pénteken kezdődik, és jövő szombatig tart Nyíregyházán a VIDOR Fesztivál.
A linken megtalálod a hivatalos programot.

Este héttől a Kisvárda sétáló utcájában felállított színpadon három koncert követi egymást.
A Texas Tourist, a Radar, és a Kalapács Akusztik műsora tölti be a majd a teret.

Szombaton Tokaji Kézműves Sör és Grill Pikniket rendeznek a Tisza Camping & Kalandparkban.
A rendezvényen zene színpad is lesz, ahol többek között nyíregyházi formáció, a Tobacco Band is bemutatkozik. Részletek a linken.

Kikerülheted az időjárás függőséget – és idén már a VIDOR-ra sem kell délután sietni – ha megnézed a NASA Artemis-1 fellövésének közvetítését hétfő délután. Nem gondoltam, hogy ez is bele fog férni a szabadságomba.

Este tíztől tervezem megnézni a Tornóczky All Access koncertjét Nyíregyházán, a Szent István utca sarkán lévő színpadon, mert a Kőbányai Zenei Stúdió neve mindig színvonalas produkciót jelent, Tornóczky Ferike – ahogy Bill muttatta be mindig a koncertjein -, és Temesi Berci neve pedig mindig garancia a remek zenére. A formáció tagja még: Nagy Richárd – ének és Zombori Atus – dob. Meghallgattam néhány felvételüket – mutattam is egyet a közösségi oldalamon -, szóval ismét biztosra megyek.

Ennyi fért a mai ajánlómba. Találkozunk jövő héten.