Zene Sóstón – RetRock

Írhatnám, hogy szállt az énekszó a Zene Sóstón ma esti koncertjén, de nem lenne túl hiteles, hiszen a RetRock zenekar instrumentális zenét játszik, abból is a hatvanas, hetvenes évek gitár muzsikáját.
Ha azt mondom, Kaland Old Rock ismerősebb lesz a formáció. Néhány tagcserén, és névváltoztatáson átestek az idő folyamán, de az alap megszólalás, a Shadows, Spotnicks, Ventures vonal a mai napig megmaradt. Ezzel a repertoárral léptek ma is a Krúdy Vigadó melletti színpadra.
A környék újabb biztonságos ülőhelyekkel gyarapodott, hiszem biztonságossá tették a terasz szegélykövét, így már a Vigadó árnyékának hűvösében is üldögélhetnek a nézők, illetve itt inkább hallgatók, és a füvet sem nyírták porig, így szép zöld környezet fogadta az igen nagyszámú nézőt.
Ha ránézel a képre, ami majd az albumhoz vezet, láthatod is a koncert meglepetését. Egy dalra szaxofonosa is lett a formációnak.
És ha már ránéztünk a képre, klikkelj is rá, és nézd meg a többi képet!
KLIKK
Szombaton nem lesz Zene Sóstón, mert Serfeszt lesz hétvégén. Legközelebb szerdán 18:30-kor egy klassz kis Greasy Hats koncert vár a Krúdy Vigadó melletti színpadon.