Esik, nem esik

Bárhogy is, ez nem befolyásolja a mai programajánlóm tartalmát.
Ezen a hétvégén sem érdemes otthon ülni, legfeljebb néha tető alá húzódunk a kellemes hűvösben. (remélem) 🙂

Ma este héttől Tiszavasváriban, a Találkozások háza előtt Csik János és a Mezzo koncert és táncház lesz, mert itt mindig történik valami.

Pénteken és szombaton 10. Ladaracing AllStar Gála & Drifting AllStars a RabócsiRingen, Máriapócson.

Péntek-szombati esemény a VII. Újfehértói Fürtös Fesztivál is, ahol én a péntek 18:30-kor kezdődő Rudán, Kalapács, Vikidál koncertet néztem ki, de lesz Tankcsapda is utána. Szombaton mulatós nap lesz a Pipacs utcai réten.

Természetesen lesz Zene Sóstón is, most a country zene kedvelőinek kedvez a szervező.
Az este fél hétkor kezdődő Long Dusty Road koncerten minden bizonnyal valóban táncra perdülnek majd a Krúdy Vigadó mellett. 🙂

Tervben volt a Gyöngyhajú lány balladája című Omega musical megnézése is a Tokaj Fesztiválkatlanban este fél kilenctől, de végül ez kimarad nálam.
Múlt évben, a VIDORon próbáltam megnézni, de a közönség egy része inkább a karszalagos kocsmázást választotta a kordonon belül, így kevéssé volt élvezhető az előadás. Majd egyszer, talán.

És már át is értünk a következő hétre.
Hétfőn indul egy számomra kicsit értelmezhetetlen program, ami országos sorozat, és lehet, hogy megyénk települései is részt kaptak belőle.
A Térzene programjából itt a nyíregyházi eseményeket linkelem, gondolom, bővül majd, mert a két fellépő az, ami furcsa nekem, és a programból, a fellépő helyek távolságából úgy tűnik, max. fél órás lesz egy-egy műsor.
Kezdetben a hétfő-pénteki napokat véltem felfedezni a sorozatban, de a jelenleg utolsó a listán például kedd.
Szóval szerintem tedd el a linket, és nézegesd néha! Én is ezt teszem, bár a keresést elnézve nem lesz egyszerű használható információhoz jutni.

Mai ajánlóm végére ismét a Zene Sóstón eseményét teszem.
Szerda este fél héttől a Beat-lesz koncertjét láthatjuk a Krúdy Vigadó melletti színpadon. Addig még tippelhetsz, milyen dalok lesznek. 🙂