Gépészkovács Találkozó és egyebek

Nem volt könnyű kitalálnom hogyan is kezdjem behozni a lemaradásomat, így belevágtam a közepébe.
Hátra van még ugye egy Zene Sóstón beszámoló, péntek este volt egy Terasz koncertek elnevezésű esemény a Művház mellett, szombaton reggel Gépészkovács Találkozó, vasárnapba nyúlóan pedig BOLDOGkisfalud Feszt. Aztán volt még egy esemény vasárnap is, de ez még titok. 🙂
A Terasz koncertről most mesélek kicsit, nem lesz külön beszámoló. Jó volt, igazi meglepetés zenével, ami nagyon tetszett. A Jazzy 287 zenélt, a Slam Poetry csapata pedig hozta közben a szöveges részeket. Jó összeállítású műsor volt, ahogy írtam tetszett a zene is.
Talán sorozat lesz a Terasz koncertek, mert a kávézó ajtajában lévő plakáton volt egy most pénteki esemény is, de nagyjából ennyi tudható róla. Nincs event, a plakát képét találtam meg, és linkeltem itt oldalt a program naptáramba.

Most pedig térjünk át a mai fő témára!
Tizennegyedik alkalommal rendezték meg hétvégén az Országos Gépészkovács Találkozót Újfehértón. Pár éve fedeztem fel, és azóta igyekszem ott lenni, mert érdekes, látványos, hagyományőrző, és mindig van valamilyen meglepetés.
Most sem volt másként, csak az én időm volt szűkre szabva. Éppen ezért elég korán érkeztem, és körbe sétálva készítgettem a képeimet tudván, hogy nem biztos, hogy a felvonulást meg tudom várni.
Csodálatos járművek voltak most is, sőt, még egy repülőgépmodell is érkezett az ország másik végéből.
Egyébként igazi repülőgép is volt, hiszen az felvonulás után Besenyei Péter tartott műrepülő bemutatót.
Volt streetfighter bemutató is, ahogy utólag a képeken láttam, még egy Pannonia is feltűnt a műsorban.
Mindjárt a képeken láthatod, nekem a majorett bemutatóval ért véget a rendezvény.
Mutatom is, mit láttam. Klikkelj a képre!
KLIKK