Zene Sóstón – No Dress Code Acoustic

Úgy háromnegyed órával a koncert kezdete előtt már az összes pad foglalt volt Sóstón, a színpad előtt. Az előző mondatból következik, hogy megérkeztek a padok a Zene Sóstón színpadához, és az is látszott, hogy a hat, vagy hét pad igencsak kevés lesz.
A No Dress Code Acoustic koncertjének kezdetére ugyanis megtelt a tér is nézőkkel, gyakorlottabbak kis székekkel érkeztek.
A zenekar repertoárját most is a Kispál, a Tankcsapda, Cseh Tamás, Dinnyés József, az LGT és… – biztosan kihagytam valakit – dalaiból állította össze.
Az ígért meglepetés pedig, hogy Tóth Pál helyét Bartha Tamás vette át a basszusgitár mögött. Pali bácsi év végén szegre akasztotta a gitárt. Nekem szerencsén volt sok-sok alkalommal hallani a játékát.
A másik meglepetés, hogy Turcsán András – boldog szülinapot! 🙂 – a cajon-ját dobszékre, és teljes dobfelszerelésre cserélte, és a lábdob kapott egy remek dobbőrt is.
Ez alkalommal Szabó István billentyűs játéka nem színesítette a dalokat, így többet kaptunk Szőke Zsolt gitár játékából.
Szóval volt néhány meglepetés, sok-sok lekes néző, és remek hangulat.
Most kicsit több képet is készítettem, ami valószínűleg a hangulat sodrásának köszönhető, és amelyeket mindjárt meg is mutatok.
Szerdán 18:30-tól a Tüneth együttes lép a Krúdy Vigadó melletti színpadra.
Most pedig lássuk a képeket, klikkelj az ittenire!
KLIKK