Jazz koncert a Mustárházban

Így szólt a meghívó, ahogy a címben látod. Beleolvasva azonban biztosra vettem, hogy ott kell lennem hétfő este.
Nézzük, mire is gondolok!
Az előadók.
Papp Csaba dobok. Számos különleges előadás szervezője, előadója. Rétegzene, ahogy mondják, de szerencsére a Mustárház helyt ad ezeknek az eseményeknek, és érdekes módon teltházasak is, ahogy most is.
Bartus Zoltán ütőhangszerek. Ha Bubu játszik valahol igyekszem koncert előtt szemügyre venni a “zenesarkát”, mert mindig van valamilyen új “kütyü”, amire érdemes odafigyelni. Ennek megfelelően a különleges hangzás is biztosra vehető.
Szabó Sándor gitár. Azért ez ennyire nem egyszerű. 🙂 Maradjunk inkább a gitárművésznél, hiszen minden koncertje egyedi élmény. Találtam egy kis bemutatkozó videót, ahol önmagáról is beszél. Jobb, mint amit én valaha írhatnék.
Benkő Róbert nagybőgő. Játszott, játszik többek között Szabados György zenekarában, Dresch Mihállyal, Binder Károllyal, Grencsó Istvánnal, hogy csak néhány nevet említsek, és hétfő este mi is megcsodálhattuk virtuóz játékát.
Igazán nehéz mesélni az estéről, mert annyira különleges magával ragadó volt, hogy elég hamar le is tettem a fényképezőgépet.
Apropó, fényképezőgép. Ahogy búcsúzásnál mondtam, a koncert ezerszer jobb volt, mint ahogy én azt képeken valaha is meg tudnám örökíteni. Szóval ott kellett lenni. 🙂
Azért egy rövid albumot összeraktam, melyet a képre klikkelve nézhetsz meg, és a közösségi oldalamon “élőztem” is kicsit.
KLIKK