Emlékezős, sétálós, segítős

Ezekben a napokban lángol fel a “minemmagyarünnep” bejegyzésáradat a közösségi oldalon. Ebbe én most sem megyek bele, ütemezze minenki a hétvégét, ahogy szeretné. Van azonban néhány esemény, amit szívesen ajánlok mai ajánlómban.

Írtam nemrég a Szindbád Színháztörténeti Rendezvénytérről, és az itt működő moziról.
Nos, itt ma este fél hattól a Körhinta című filmet vetítik.

A Henye Borbár és Vendégház a Takács Tamás Blues Band turné következő állomása. A Keresztúri esték szervezésében látható koncert este hétkor kezdődik Bodrogkeresztúron. Regisztrálj!

A Club Hollywood-ban este kilenctől a MINA műsorát láthatod. Biztosan megtudsz valamit a klipforgatásról is, és szerintem a forgatás “tárgya”, a Fődút is elhangzik. Szóval ne legyél feldúlt. 🙂

Péntek kora estére Tokajban is találtam programot. A Hímesudvar vendége Porubszki Tamás. Az egy szál gitár kíséretű műsorban saját dalokat hallhatsz. Este hatkor olvasható a kezdés az event-ben.

A segítős, és sétálós rész maradt még az ajánlómból.
Az Állatbarát Alapítvány Nagy őszi tereprendező napot tart Csatorna utcai telephelyén szombaton. Számítanak a dolgos kezekre, nézd meg a linken, miben segíthetsz!

A 8. Éjszakai túra a Tokaji-hegyen a ‘Piroszka és a farkas’ címet viseli, és a NaTúráZOOM Csapata szervezi. Itt is ajánlom, hogy nézd meg a linket!

Este héttől ismét Nyíregyháza, a Club Hollywood, ahol az Anima Sound System lép színpadra.
Itt is megválthatod előre a jegyedet.