KZ Invest kupa a Dakar Ringen

Összekaptam magam, és megvannak a képek a hétvégi autóversenyről, így jöhet a beszámoló.

Mostanában inkább szabadtéren szeretek lenni, így örültem, mikor megtaláltam a KZ Invest kupa event-jét.
A Dakar Ring Hajdúhadház végén, a négyes út mellett található, és ez volt az első autóverseny itt. Aszfaltcsík a homokon, így – a műsorvezető nem kis bosszúságára – elég látványosak voltak a pályáról lecsúszások. Ennek persze a “stopperrel versenyzők” sem igazán örültek, hiszen a felhordott homok és a kilinccsel előre menő járművek sem segítették a jó időeredményük elérését, de a nézők jó része szerintem a driftes pillanatokért érkezett.
A verőfényes napsütés igen jó volt verseny szempontjából, fényképezni azonban nem egy álom nappal szemben. Volt is utómunka, de nem lett rossz az összeállítás szerintem.
A szép őszi színek, és mert a lelátóról fényképeztem, olykor elcsábítottak a fás-bokros részletekhez, de szerintem így teljes a kép néző szemszögből.
A pályáról annyit, hogy gokart pályaként is működik, de motorosok is koptatták már a gumit az aszfaltcsíkon.
A szervezés is jó volt szerintem, a parkolás “irányítása” kiváló, és a büfé is ellátta feladatát a rendezvény végéig. Szóval van jövő szerintem.
Apropó, jövő. Tervezik a pálya bővítését újabb nyomvonallal, és a jelenlegit is bővítik, hogy több autós rajtra is alkalmas legyen.
Szóval azt hiszem visszatérek még ide.
Lássuk a képeket, klikkelj az ittenire!
KLIKK