Rockhajó – VIDOR

Az elsőkből lesznek az utolsók – jutott eszembe a mondás megfordítása, mikor szembesültem azzal, hogy a legelső kisszínpados koncertről nem írtam beszámolót, nem osztottam meg a képeket. Zárjuk hát ezzel az idei VIDOR Fesztivált.
Nyitó napon ugye “hagyományosan” nincs kisszínpad – hova vezetne, ha vidámság lenne megnyitó előtt -, szombaton kihagytam a VIdámság és Derű ORszágos seregszemléjét, így a vasárnap délutáni volt az első kisszínpadosom.
A Rockhajó műsora volt, amit ismét szerettem volna megnézni, így időben érkeztem.
Bár ebben az évben sátorozási lehetőség – értsd: mobil fedés – is volt a kisszínpadon, a vasárnapi szikrázó napsütést még élvezhették a fiúk. A további napokon aztán, ahogy láthattad, szükség volt a védelemre.
A Rockhajó saját dalainak köszönhetően előkelő helyet foglal el kedvenc listámon, így most is igyekeztem tökéletesíteni szövegtudásomat. 🙂
Ez a nap hozta el idei első látogatásunkat a VIDOR Kertben, ahol a Marina & The Kats formáció fergeteges koncertjét láthattuk. Szerintem nagyszínpad esélyes produkció. Bár nem fényképeztem az albumom számára, emlékemben megőrzöm a koncertet.
Ugyancsak ez a nap hozta el idei első – rövid – találkozásomat a pantomimesekkel is. Örültem, hogy újra itt vannak.
Most pedig lássuk a képeket! Klikkelj az ittenire!
KLIKK