BOLDOGkisfalud Feszt

Nem először jártunk a Kisfalucska Udvarház & Bisztróban. A közös valamennyi látogatásban, hogy remekül éreztük magunkat, és élményekkel feltöltődve távoztunk. Akkor is, amikor nem volt ennyire szükség a feltöltődésre, mint most. Egy percig sem volt tehát kérdés, hogy a szombat délutánt, estét ott töltjük.

A BOLDOGkisfalud Feszt egy zenés, borozgatós gasztro esemény volt gyönyörű környezetben, barátságos vendéglátással, és profi műsor szolgáltatással.
A fesztivál tulajdonképpen három helyszínen és az utcán zajlott, de a kényelmes pad a hűvösben, a kedves ismerősök, és a folyamatos program miatt szinte a teljes időt a Kisfalucskában töltöttük.
Érkezésünkkor éppen a Melounge duó műsora kezdődött. Ezután kis beszélgetésre maradt még időnk – de jó volt újra találkozni – és már indult is a színpadi program.
Ettől kezdve lesznek képeim is az eseményekről, de majd csak a végén mutatom meg őket. 😉

A Milagro Santana Tribute Band egyáltalán nem meglepő módon Santana dalokat játszott. Nagyon büszkék voltunk rá, hogy nem csak a beígért 5-6 dal volt ismerős, hanem mind. Remek koncert volt, igazán kiváló zenészekkel.

Ismerősök érkeztek a színpadra, a Kelet Brass Band. Türelmesen megvártuk a fúvós műsor végét, és csak utána mentünk a kiszolgáló pulthoz, melynek asztalán sok-sok citrom díszelgett.
Hamar megegyeztünk a “majdnem mojitoban”. Jég, menta szörp, citrom karikák, víz és persze szívószál, hogy a végén ki tudjam bányászni a citromot. 🙂 Nagyon finom volt.

Közben a színpadra már fel is pakolt a Les Gars Dans L’Coin, és kezdődött az őrület. Fergeteges műsort nyomtak a srácok, mikor előjöttek a sarokból. 😀
Persze nem tudok franciául (sem), de a bemutatásnál annyira nem akartam elhinni, hogy mindenki testvér, és L’Coin a családi nevük, hogy megnéztem a nevük jelentését.

Lassan esteledett. Ezt igazán a szúnyogok érkezésén vettük észre, mert egyébként nem igazán volt fontos az idő múlása.
Pazar színpadi fényekkel indult az Anna & the Barbies műsora. Számos megható pillanata volt a koncertnek, és itt nem csak a Márti dalára gondolok. Láthatóan Anna is meg volt hatódva a fogadtatástól, és persze attól is, hogy végre újra a színpadon lehetnek. Nagyon élvezetes, különleges hangulatú koncert volt, élmény minden perce.

Lassan elindultunk a parkoló felé. Útközben megcsodáltuk a fényfestéses házakat, majd elbúcsúztunk az ismerősöktől, és haza indultunk.
Erről már nincs képem, minden másról igen, úgyhogy klikkelj az ittenire és nézegesd!
KLIKK