Ciki Rock Band – Zene Sóstón

Valaha a nyár egyik fénypontja volt az Oldalvágány Fesztivál, ahol szinte biztos volt, hogy találkozhatunk Szirota Cikivel, és valamelyik zenekarával. Mindig biztosítva volt a jó hangulat.
Legutóbb múlt évben Nyíregyháza főterén, a VIDOR Fesztiválon találkoztunk. Akkor a Nelson-nal zenéltek a “napfény színpadán” (Aki ott volt ezeken a VIDOR zenei lelkét jelentő délutáni koncerteken, tudja, miért a név.).
Szerdán Sóstón, a “lépcső backstage-en” találkoztunk ismét. A Zene Sóstón fellépőjeként ezúttal a Ciki Rock Band várta a közönséget.
Kicsit tartottam a nézőszámtól, ugyanis a szomszédos Múzeumfaluban Szent Iván-éjre készültek, és a régi pajtában még kivetítőn focimeccset is lehetett nézni.
Mi sem bizonyítja azonban a jó zene létjogosultságát, mint hogy rekord számú néző érkezett a Krúdy Vigadó melletti színpad elé.
Azt kell mondjam, a zenekar minden várakozásomat/várakozásunkat felülmúlta a fák árnyékában is rekkenő hőségben, pedig tudtam, hogy remek zenére számíthatunk. Jellemzően a fényképezőgépem is megállt a koncert idején lehűlni kicsit.
Sokakkal beszéltem koncert közben, és azt gondolom, a Zene Sóstón sok új hívet szerzett ezen az estén.
Természetesen fényképeztem. 😉 Az albumot most is a képre klikkelve nézheted meg.
KLIKK

Ahogy tegnap írtam az ajánlómban, ma este hétkor a Tibi a hegyről koncertjével indul a Téren Nyáron a Városalapítók szobránál, Újfehértón pedig Queen Forever Tribute Band nyolctól.