Atilla Fiai Társulat

Tudod én olyan zenéken nőttem fel, ahol a gitár a színpadon szólal meg koncerten, nem előtte egy stúdióban, ahol az énekes a mikrofonba énekel, nem a technikus tolja be a keverőről. És ebből nem engedek ma sem.
Éppen ezért esett nagyon jól ebben a zeneileg ínséges időben a felfedezés, hogy Újfehértón az Atilla Fiai Társulat ad szabadtéri koncertet.
Nézzük csak!
Kalapács József, Varga Miklós, Rudán Joe, a Kormorán sor Mr. Basary, Talabér László, Gál Péter, kis Skorpió Szűcs Antal Gábor, Závoti Zoltán, Kalapács-Ódor Cintia, Tempfli Erik, Borbély Zsolt. Remélem nem maradt ki senki az este fellépői közül.
Nagyrészt azok, akiknek a zenéjén felnőttem.
Újfehértó zenei rendezvényei biztos pontok a programjaim közt egy ideje. Persze hogy fogtam a fotós cuccot, és indultam.
Elsőként a szervezésről. Korrekt tájékoztatás, beléptetés, odafigyelés.
A technikáról. Remek színpad kiváló fény- és hangtechnikával, felkészült, precíz technikusokkal.
Minden készen állt egy felejthetetlen koncert estéhez, és az élmény nem is maradt el.
A polgármester pár mondatos köszöntője után jött a műsor, amelyre olyan régen vártunk.
Most erről kellene írnom sokat, de elhasználtam már azokat a jelzőket, amelyek ide is illenének.
Elvarázsolta a szép számmal összegyűlő közönséget a jó másfél órás koncert.
Időutazás volt, amelyből nem vágytunk visszatérni. Olyan előadás, ahol nem csak a közönség, hanem – láthatóan – a fellépők is remekül érezték magukat. Még mindig be-be villannak a képek az Európa alatti tánckarról, a zenészek összenézéseiről, összemosolygásukról, az érintésekről, a magasba emelt kezekről. És mindez technikailag is kiválóan jelent, szólalt meg.
Meghatározó élmény volt, kiváló feltöltődés. Hazafelé nem szólt zene az autómban, ami az engem ismerőknek mindent elmond. 🙂
Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a találkozásnak, és lássuk végre a képeket!
Klikkelj az ittenire, és nem árulom el, hogy az album végén egy videót is találsz.
KLIKK