VIDOR – negyedik nap

A mai nap kicsit lazább, amolyan vasárnapi szieszta lesz, a tegnap, tegnapelőtt azonban elég hosszúra sikeredett, és ezek adtak kis feldolgozó munkát is. Így hát ma is két fotóalbum lesz.
A napom most is a napfény színpadánál kezdődött. Ahogy kell, már a beállásnál ott voltam, így maradt idő még kis beszélgetésre is.
A negyedik nap a VIDORon a No Cnt’Roll & Mr. Bluesman koncerttel indult. Jó zene, és hiányzott is, mert – azt ugyan nem sikerült összeszednem miért – utóbbi két koncertjüket kihagytam. Igazán kellemes meglepetés volt, hogy néhány dalra Mankó Évi is a színpadra lépett. Jó volt újra hallani, újra találkozni.
Mint tudod, a VIDOR főtéri színpadán két koncert van naponta. 15:30 és 17:30 a kezdési időpont minden nap. A két koncert között artisták, pantomimesek műsorát láthatod a téren. Tegnap is így volt.
A második zenekar az In Rock volt. Deep Purple-lel indítottak, de előkerültek kedvenc P. Mobil dalaim is.
Az első album ennek a koncertnek a végéig tart. Ha klikkelsz a képre, megnézheted, de gyere vissza, van még más is.
KLIKK
Tegnap a Tortuga játszott a VIDOR Kertben, így nem volt kétséges, hogy ott leszünk. Időben érkeztünk, mert várható volt, hogy akkora lesz az érdeklődés, hogy a kertkapuban is állni fognak. 🙂 Így is lett. Most is rengeteg néző nézte az út széléről a koncertet.
A Tornacipős fiúk most is odatették magukat, az albumban van is rövid videó, Klikkelj a képre, aztán gyere vissza az ajánlót olvasni!
KLIKK

Ma csendes napom lesz. A főtéren a Texas Tourist kezd 15:30-kor. Nem akarom vigasztalni a fiúkat, de csak ide trollkodom a mai texasi időjárást. 🙂

17:30-tól stílszerűen D vitamin ugyanitt. 🙂 A VIDOR honlapon ezt olvastam: 70-80-as évek slágerei.
Itt jegyzem meg, hogy a korábbi évekhez képest nagy előrelépés van az oldalon. Bár sajnos 18 év archívuma teljesen eltűnt – ez valahogy divat lett az országban -, az aktuális program változást követik. (Mielőtt valaki leírná, hogy van Archívum menüpont az oldal alján, klikkeljen rá akár telefonról, akár számítógépes böngészőből.)

Ma nem megyek a VIDOR Kertbe, de akit érdekel, 19:30-tól az OliverFromEarth lesz a színpadon.
A Rózsakert mai fizetőse pedig a Follow The Flow.