Sörfesztivál a Korzónál 2/2

A Nyíregyházi Kisüzemi Sörfesztivál második napja kis bosszúsággal indult.
Mivel előző nap nem sikerült tartani a kezdési időket, így a indulás előtt pár órával az első zenekar startját fél órával (műsoruk kb. kétharmadával) előrébb hozták.
Azt gondolom, ez szervezési baki, amely olyan fellépőt büntetett, akik nem tehettek az előző napi csúszásról és meglehetősen tiszteletlen az előadóval, és a közönséggel szemben.
A megoldás ilyen esetekre szerintem, hogy a befejezés időpontja a szent, ha a fellépő nem tud időben beállni, kevesebbet játszik. Ő, és nem a többiek.
Azért is szólok erről – és ezzel el is engedem a témát -, mert egyébként a szervezés nagyon rendben volt, első nap például profi módon, pót sátrakkal, padok átcsoportosításával kezelték az eleredő esőt.

A Realmen zenekar tehát saját magát konferálta fel, és parádés koncertet adott. Jó volt újra látni, hallani őket, és jó volt látni hogy a gyülekező meglepett közönség is élvezi a zenét. Talán ezért is kár volt beáldozni az élő zenét a várhatóan pontos dj kezdésért.
Szóval nagyon jó koncert volt, én időben érkeztem, és talán ezen a napon kicsit jobban sikerült megküzdenem a piros LED lámpákkal is.
Nézd meg, hogy sikerült, klikkelj a képre!
KLIKK

A sörfesztivál utolsó, élő zenés koncertjét a Tibi a hegyről szolgáltatta.
Ez a hétvége a meglepetés gitárosoké volt, Dani felbukkanása a zenekarban igazi, kellemes meglepetés volt számomra. Kiváló gitárosnak tartom, és a színpadi show sem áll messze tőle. Örülök, hogy újra színpadon van. Nem vártuk meg a koncert végét, de ahogy Csutkai Csaba remek fotóin látom, most is a hátára vette a gitárt. 🙂
Az én képeimet pedig az ittenire klikkelve láthatod.
KLIKK

A Realmen-t augusztus negyedikén, a Tibi a hegyről-t augusztus 14-én láthatod újra a Téren nyáron keretében, a Városalapítók szobránál, amely tegnap este nagy érdeklődés mellet startolt el. Erről talán holnap.
Ma Texas Tourist Sóstón, holnap a Vajda Györgyről készült könyv bemutatója a Vasutasban, utána Szia Anya és !Mina? koncert a Móricz Kertben.