Tanulmányi kirándulás

Az úgy volt, hogy szombat délutánra terveztem egy debreceni kirándulást, mert szívesen megnéztem volna a farsangi felvonulást.
Erről lecsúsztam más elfoglaltságom miatt, viszont este lehetőségem nyílt bővíteni fotós eszközkészletemet.
Az új objektív kicsivel fiatalabb nálam, és talán megkopottabb, mint én, de teszi a dolgát, és belefért anyagi lehetőségeimbe.
A szomszédok nem nagyon értették, este hét körül miért fényképezgetem a ház sarkától az út túloldalán álló villanyoszlopokat, de elég toleránsak ahhoz, hogy ezt ne tegyék szóvá. Bevallom, nem is ez volt az igazi próba.
Vasárnap azonban úgy gondoltam, kell mennem egy kört vele. Jó alkalom volt a debreceni Mangalica Fesztivál, amely vasárnapra is tartogatott remek élő zenés koncertet. Pribojszki Mátyás betegsége miatt a Jumping Matt and his Combo Jumping Matt nélkül maradt, de Somogyi Viktor remek beugrása így is fantasztikusan jó koncertet eredményezett. 11 után nem sokkal kezdtek, és két szünettel délután kettőig nyomták, az utolsó percekben is élvezve, amit csinálnak. Érdemes volt már csak ezért is átmenni, de közben azért próbálgattam az új szerzeményt is.
Így a most következő képre klikkelve nem csak koncert képeket látsz majd.
KLIKK