Volt egyszer egy LeszFeszt

Ez most hosszú lesz. 😀
2015 nyara.
– Lesz egy két napos fesztivál Kisvárdán. Kimegyünk?
– Menjünk.
…és péntek délután elindultunk.
A fesztivál is. 2 nap, 3 színpad, 20 körüli fellépő.
Piláék kezdtek a nagyszínpadon, mögöttük a Ricse színpadképe, én pedig elkészítettem életem első szelfijét, amitől most megkíméllek. 🙂
Éjszaka, az Anna and the Barbies koncert után nem volt kétséges, másnap is jövünk.
Az igazi kuckóm a Várszínpad volt. Ez volt a felfedezős színpad a felfedezett pedig ebben az évben a Henimetal. Volt még Karmapirin koncert is, de ők akkor már felfedezettek voltak. 🙂
Ja, és az őrületes kerékpáros show, a Dirt Castle Nemzetközi Extrém Mountain Bike Kupa.
Találsz majd képet erről is.

2016-ban már bejegyzett esemény volt naptáramban a fesztivál. 3 nap, 4 színpad, és nemtudomhány fellépő. És persze új kedvencek, új felfedezettek. Meg régiek is. 🙂
Lehetetlen küldetés, hogy minden kedvencet megnézz.
Integral Vortex, Karmapirin, Pán Péter, Bluesers, Fatal Error, Henimetál, ZUP, Jurij, Éva Presszó, Uzipov, Dorothy, Emma Undressed, STU33… Talán nem hagytam ki senkit.
Mindez úgy hogy a nagyszínpad közelében sem voltam. Eszméletlen jó volt, imádtam ismét a Várszínpadot, és a bringásokat is.

2017. 3 nap, 7 színpad, 100 körüli fellépő, és ha lehet, még lehetetlenebb küldetés, hogy mindenhol ott légy, ahol csak szeretnél.
Válogatásom a zenei kínálatból: Karmapirin, Auróra, Szüret Utcza, Ferenczi György és a Rackajam, Emma Undressed, Before the Last, Dóra és a Felfedezők, Éva Presszó, Bad Habit, Half Note City, Kell! 1 Még!, Periscope, Mystical Plants, Pán Péter, Fatal Error, Black Stage, Artézis, No Dress Code Acoustic, Muzsik és Volkova, Tünde és Pila, RealMen… de voltak cirkuszi artisták,és tűzzsonglőrök és Hegeshow is.

2018. 3 nap, 6 színpad, 100 fölötti fellépő.
Már a válogatásnál is nehéz volt eldönteni melyik legyen a fontosabb az ütköző programoknál, így a koncert napjára hagytam a döntést.
Továbbra is a kisebb színpadoknál mozogtam, de már néhányszor elcsábított a nagyszínpad is.
Kiscsillag, Pál Utcai Fiúk, Apey & the Pea, USEME, Fatal Error, Elefánt, Besh o droM, Óperentzia, Ferenczy György, BaLaToN, Csángálló, Nana Vortex, Szüret Utcza, Vera Bravo Band, Karmapirin, Jurij, Mystical Plants, Muzsik és Volkova, Dóra és a Felfedezők, Prémvadászok, Frogshow, Szextett, Kell egy! Még!, carPEDIGnem, A Király Halott, Periscope, No Dress Code Acoustic, Pila. Nem mernék rá megesküdni, hogy nem hagytam ki valakit. 🙂

Elérkeztünk az – akkor még nem tudtuk – utolsó évhez, a három naphoz, amely alatt nem lehetett és nem is kellett pihenni.
A “bázis” ebben az évben a sziget volt, innen indultam portyázni olykor.
Ebben az évben többször látogattam a nagyszínpadhoz. Azok közül, akiket az első évben fedeztem fel, sokan már itt szántották a színpadot.
Ismét csak a teljesség igénye nélkül, fenntartva, hogy taláélsz majd olyan képet, akit itt nem említettem. Karmapirin, Paddy and The Rats, Periscope, Nene, Emma Undressed, Tortuga, Fatal Error, Toy Dolls, Szextett, No Dress Code, A király halott, Akela, Ørdøg, Dorothy, Apey and the Pea, Lord, Nelson, Nova Prospect.
Láthatod, lettek új felfedezettek, új kedvencek, új követések. Csak LeszFeszt nem lesz már több.

Én mindenesetre köszönöm, hogy volt a LESZ, köszönöm, hogy ott lehettem, és köszönöm, hogy szubjektív lehettem (aki érti, érti). 🙂
Van itt, a kép alatt egy emlék album. Klikkelj rá, és emlékezz velem!
KLIKK