Ködös ajánló

Utazva a munkahelyemre jókora ködfoltokon haladtunk át. Ahol pedig pedig a fák előbújtak a ködből, gyönyörű színeket láttunk. Erre a hétvégére számos koncert programot találtam, de egyéb helyszínekre is eljutunk majd, és érdemes szétnézni a természetben is.
Hétvégi programajánlóm következik.

A billentyűsöknek kedvezett tegnap este a Musik World Hangszerbolt, amikor megrendezte a Yamaha PSR SX hangszerbemutatót a Club Hollywoodban. Ezen az eseményen most nem voltam ott, de biztos vagyok benne, hogy Neumann Balázs bemutatója, előadása a korábbiakhoz hasonlóan most is nagyon érdekes volt.

De lássuk a jövőt!
Az Apey & the Pea nevet váltott a napokban, így ha azt látod, hogy a Lazarvs koncertezik mondjuk a Roncsbárban, tudd, hogy ők azok. Márpedig láthatod, hiszen péntek este pont ez fog történni Debrecen vezető koncerthelyszínén.
A Stubborn vezeti fel koncertjüket.

Nyíregyházán a Club Hollywood péntek esti koncert ajánlata a New Level Empire műsora. Kapunyitás 20 órakor.

A Szmog RMP bemutatja – Igazi Férfiak! – áll a meghívón. Ez a Realmen koncertjét jelenti Nyíregyházán, a Búza téri szórakozóhelyen. Este kilenc után várható a zene felcsendülése.

Hogy ne csak koncerteket ajánljak, íme a nyíregyházi Jósa András Múzeum szombati programja.
Augusztus utolsó teljes hétvégéjétől látható a Szinyei Merse Pál alkotásaiból összeállított kiállítás a múzeumban. A korábbi hagyományokat követve szombaton 10 órától ezen a kiállításon is megrendezik a családi napot, ahol a műalkotások megtekintése mellett játékos vetélkedő is várja az érdeklődőket.

Este héttől a Váci Mihály Kulturális Központban a Honeybeast lép színpadra. A formáció korábban a Club Hollywood-ban számos sikeres koncertet adott. A belépő forgalmazó oldal adatai szerint van még hely a nézőtéren, az eventben pedig láttam néhány kedvezőbb áru jegyet is. 😉

Az Öreg Motoros sem maradhat ki a szombat este helyszínei közül. Este kilenc körül Pila & Peti zenél majd.

Nyíregyházi vendégei lesznek a Henye Borbárnak Bodrogkeresztúron. Szombat este héttől az Orpheum Madams műsorát láthatod a Keresztúri esték programsorozat következő előadásaként.

Nem tudok hirtelen más eseményt ajánlani érre a hétvégére, de ne feledd, jövő szerda munkaszüneti nap.