Hold az esőben

Mielőtt megnéznénk, mi vár ránk ezen a hétvégén, gyorsan még beszámolok az elmúlt hétvége egy eseményéről.

Úgy tűnik, új rendezvény szervezőre talált a Korzó bevásárlóközpont. Sosem néztem eddig, kik szervezik a rendezvényeiket, az utóbbi kettőnél, amibe “belebotlottam” azonban megnéztem.
Nagyjából onnan gondolom, hogy új a szervező, hogy az események rendre a “első” alkalmakat jelölik. Így volt ez pár hete a sörfesztivállal, és így volt ez hétvégén az I. Nyírségi Pálinka Fesztivállal. Amiért pedig felfigyeltem a Tisza Event-re, az mindkét eseménynél – én most itt csak a színpadi programokról beszélek – a korrekt színpad technika. Fedett színpad, kiváló hang- és fénytechnika, remek megszólalás, ami nyilván feltételez egy hozzáértő technikust is, aki mindezt üzemelteti.
Ennyit a háttérről, és hogy miért mentem szívesen szombat este, a hideg, esős időben is a térre. (A pénteki, számomra korai első koncertkezdés miatt ez a nap kiesett sajnos.)

A The Moon zenélt kora este, igyekezve az eső ellenére is a térre csalni az embereket. Most is hoztán a tőlük megszokott színvonalat, és – bár kicsit összefagytunk a koncert végére, azért jó volt végig ott lenni.
Ahogy említettem, nem volt panaszom a színpadi fényekre sem, így a most következő albumban elég sok képet találsz, ha klikkelsz az itt lévőre.
KLIKK