Élő zenés körutazás

Tegnap délután rendezték meg az Európai Autómentes Nap Nyíregyházán. Munkanap lévén a Realmen élő zenés koncertjére eshettem be.
Erről most egy kép, később pedig beszámoló.

Most pedig jöjjön a programajánlóm. Sikerült jó néhány élő zenés koncertet összeszednem, igaz, ezekből kevés lesz Nyíregyházán. Itt nagyrészt marad a playback mulatós. Nem is mondanék többet róla.

Péntek este a Texas Tourist koncertje vár Nyíregyházán, a Szmog Pub-ban. Egy Zene Sóstón készült képpel csinálok kedvet hozzá.

Debrecenben, az Incognito Club-ban Zselenszky-Est kezdődik este kilenctől.

A cívis város hétvégi eseménye a Zamat Fesztivál, ahol péntek este kilenctől a Hooligans, szombat este kilenctől pedig Hobo és Bill lép színpadra. Elgondolkodtató, mit kap Debrecen egy gasztro fesztiválra, és mit Nyíregyháza.

A szombati nap időrendjét felborítom kicsit, mert megpróbálok egy útitervet készíteni magamnak. Bocs. 🙂
Kezdem azzal, ami sajnos kiesik.
Nem leszek ott Nyírbátorban, ahol este fél héttől a Karmapirin koncertezik a Nyírbátor EXPO-n.

Sajnos nem leszek ott Balmazújvárosban sem, pedig ez is nagyon jó lenne.
A VI. Népi Játékok és Népi Ételek Fesztiválján a Bordó Sárkány Régizene Rend műsorát mulasztom el így.

Ebéd után útra kelve irány a Várkapu Pihenő Szabolcsban.
13 órakor kezdődik az I. Pásztorock – mini rocktalálkozó, melyen többek között fellép a Rockhajó zenekar is. Így tudok ide is VIDORos képet tenni. 🙂

Ha a program úgy alakul – bár látva a fellépőket, nem biztos -, hazafelé megnézhetünk egy Lord koncertet a XVII. Rakamazi Jonagold Almafesztivál és XIX. Városnap rendezvényen. Valamiért itt is az élő zenét választották, legalábbis ezzel a műsorrésszel. Szóval óvatosan az érkezéssel, 19 órakor kezdődik a koncert.

Hazatérve benézhetünk a Hold Udvar cafe & bar-ba, ahol este kilenctől Bardócz L. Csaba koncert lesz A szív szája és az ész tenyere címmel.

Vasárnapra még kitalálok majd valamit.
Jöjjön hát a hétvége, nézzük, mit sikerül megvalósítani?