Poloska üldözés

Akár ez is lehet a hétvége programja, de erre inkább ki kellene találni valamilyen hatékony módszert, a hétvégén pedig kellemesebb elfoglaltságot találni.
Utóbbihoz igyekszem néhány ötletet adni. Programajánlóm következik.

Az eredeti terv péntekre a Tűzijáték délben volt, azaz Lovasi András / Lemezbemutató koncertje Debrecenben, a Nagyerdei Víztoronyban este fél nyolctól.

Egy kicsivel később érkező meghívás azonban ezt a Rockwise koncertjére szeliditette, vagy vadította, ez majd kiderül. 🙂
A program péntek este fél tízkor kezdődik Nyíregyházán, a Szmog Pub-ban.

Szombat délelőtt a Sóstói Múzeumfalut kellene megnézni, ezen a napon nyitja meg ugyanis kapuit újra.
Tíz órától a VI. Kárpát-medencei Táncházzenészek Találkozója kezdődik, ami az event szerint nyilvános, és ingyenes. Jó alkalom a körülnézésre – bár kicsit tartok tőle, mi fogad -, és a program is érdekesnek ígérkezik.

A szombat esti terv, hogy elkísérjük a Szüret Utcza zenekart Bodrogkeresztúrra, a Henye Borbárba. Este héttől ugyanis itt adnak műsort a Keresztúri esték jegyében.

Egy év kihagyás után újra A régi Magyarország ízei című gasztronómiai esemény helyszíne lesz vasárnap a Sóstói Múzeumfalu. A fontos információkat a linkelt event-ben találod.

Vasárnap délelőtt én minden bizonnyal a Streetball Challenge-en leszek a belvárosban. Kell néha egy kis sport. 🙂

Délután háromkor kezdődik a II. Manó Motoros Találkozó és Kincskereső Nap Örökösföldön, a Fazekas János téren. Lesz többek között linedance műsor és tánctanítás a Revival L.D.B.T. előadásában, és koncertet ad a Realmen is, de számos egyéb érdekesség is vár, nézd meg a linken a programot!

Eddig tartott a mai ajánlóm. Hol van már a nyár, amikor szerdai sóstói koncerttel nyitottam és zártam a bejegyzést? 🙂