Koncert sorozat

Remélem, nem unod még a nyíregyházi témákat, mert van még bőven, amiről nem beszéltem, mutattam meg a képeket. Igyekszem hiteles maradni a magam szerény lehetőségeihez képest. 🙂
így ma is három albumot osztok meg a hozzá tartozó beszámolókkal, és akkor is maradna még, ha hétvégén nem bővülne a készlet.
A három albumban az a közös, hogy mind egy koncert sorozat, a Zene Sóstón része, és nem akarom megvárni hozzá a negyediket.

Az első közel két hete készült. Az Állatbarát Alapítvány rendezvényéről szaladtam át pár percre a sóstói szökőkúthoz, hogy készítsek néhány képet a Mentha Project műsoráról. Ezeket láthatod, ha klikkelsz a képre.
KLIKK

Pár nappal később, szerdán a Dóra és a Felfedezők zenéltek hatalmas érdeklődés mellett a sóstói piac pavilonjai mellett.
Van már néhány képem a formációról, de elég régen találkoztunk már, gondoltam, frissítem néhány újjal a gyűjteményemet. 🙂 Így munka után gyorsan kimentem Sóstóra kellemes társaságban kicsit kikapcsolódni. Megérte.
A találkozás képeit az ittenire klikkelve nézegetheted.
KLIKK

A hétvégém elég sűrű volt szerencsére, és néha jólesik világgá menni, más jó zenéket is hallgatni. Így a szombati Zene Sóstón kimaradt, de ahogy láthattad a napokban, azért találkoztunk a No Dress Code Acoustic zenekarral. Szóval nem lettek Cseh Tamás elvonási tüneteim. 🙂

Szerdán azonban már dolgoztam, és igyekeztem is haza, hogy odaérjek Szirota Jennifer és zenekara csodálatos koncertjére. A képeken majd láthatod, hogy nem csak én gondoltam kihagyhatatlannak az eseményt. Jó volt ismét találkozni.
Így a mai írásom végén egészen friss képeket is láthatsz. Klikkelj bátran az ittenire.
KLIKK

Hogy ismételjem kicsit magam, holnap este fét héttől a Long Dusty Road műsorát láthatod majd a Zene Sóstón jóvoltából a szökőkútnál. Hozd magaddal a táncolós cipődet! 😀