Nyíregyháza Tigers – Budapest Titans 28-21

Még el sem kezdődött a hétvége, és máris lemaradásban vagyok.
Ennek mondjuk örülök, mert azt jelenti, hogy vannak események hétközben is. Ma azonban még egy vasárnapi esemény beszámolójával jövök.
Amerikai foci. Nagy kedvencem lett ez a sportág az idők folyamán, elég rendszeresen járok a Tigers itthoni meccseire.
Vasárnap a Budapest Titans csapatát fogadta a Nyíregyháza Tigers. Nem irigyeltem a játékosokat, akik a tűző napon játszották igen jó meccsüket.
Az 1. negyed elején kiegyenlített volt a küzdelem, de a negyed végére a Tigrisek megérdemelten szereztek vezetést. 7-0
A 2. negyed is inkább a tiriseké volt, néhány vitatható bírói döntés azonban 14-14-es negyedet eredményezett, maradt azonban a Tigers vezetés. 21-14
A 3. negyed küzdelmesebb, olykor keményebb is volt, ezt a játékrészt a vendégek hoztál 0-7-re, így 21-21-nél fordultak a csapatok.
Izgalmas utolsó negyed következett, mindkét csapat megfeszítetten küzdött a győzelemért. A negyedeet végül 7-0-ra a hazai csapat hozta, ami a győzelmet is jelentette számukra.
Remek mérkőzést láthattunk, melyet 28-21-re a Tigers nyert.
Van természetesen fotóalbumom is a meccsről, melyet a képre klikkelve lapogathatsz.
KLIKK
OFF
Volt még egy bejegyzésem a közösségi oldalon, ami a nézőtér állapotát írta le. Milliárdokat költenek – szerintem fölöslegesen – stadionok építésére, ugyanakkor a meglévőket sem becsülik meg.
A nyíregyházi stadion állapota nem indokolja új építését, de borzasztó kosz van a nézőtéren.
Lehet arra hivatkozni, hogy “a galambok”, de azért nem ártana legalább kísérletet tenni a tisztaságra. Láthatóan hosszú ideje semmilyen gondozást nem kapott a nézőtér, még a NÉVRE SZÓLÓ ülőhelyek sem.
Lenne mit csinálni új építés helyett.

ON