Holnap, holnapután és azután

A mai ajánlóm címe úgy alakult, hogy a Tegnap és ma már foglalt volt. Ez volt ugyanis a tegnap este, a Városmajori Művelődési Házban rendezett Beatles est címe. Lesz majd beszámoló. 🙂

Megint vannak a hétvégének, illetve a jövő hét elejének biztos, és kevésbé biztos pontjai. A péntek most is a legnehezebb.
Soha nem voltam igazán Queen fan. Szívesen meghallgattam a dalaikat, de egy lemeznyit egyben már soknak éreztem. Most azonban, mikor belenéztem a Queen Forever Tribute Band videójába, jólesett újra hallani a dalokat, és kicsit el is időztem a zenekar felvételeinél. Így könnyen elképzelhető, hogy elnézek a Móricz Kertbe péntek este nyolc körül.

Az eredeti pénteki tervem a Szmog Pub, és a Realmen koncertje volt. Nyilván ezt sem kellene kihagynom. Lesz rohanás megint. 🙂

A másik “belehallgatásom” a Nova Prospect zenéje volt. Ők a Walk Street Akusztik! következő vendégei, és nagyon érdekelne, hogyan szól a zenéjük akusztikusban. Szóval este kilenc körül a Walk Street Restaurant-ban is meg kellene jelennem.

A hupogás pártiaknak sem kell messzire menni, hogy a szemükbe süssön a nap. Az Ocho Macho ugyanis péntek este Debrecenben, a Nagyerdei Víztoronyban koncertezik. Ott is régen voltam, és most biztosan nem ott lesz jó, jó, jó nekem. 🙂

Hétvégén ismét megrendezik a Vízparti Kutyás Hétvégét a dombrádi Hóbort Üdülőben. Infókat találsz a linken.

Itt a kevesebbet takaró ruhák időszaka, tehát szombaton ismét találkozhatsz Zsannával, hogy megcsodáld henna kollekcióját, és akár elkészíttetheted vele saját mintádat is. Szóval Hennafestés Nyíregyházán, a Luther Teaházban szombaton.

Hazudnék, ha azt mondanám, hétvégén vágyom Debrecenbe, de lesz egy olyan program, amely miatt lehet, hogy mégis ott kötök ki.
Szombat este nyolctól az Emma Undressed és a Beyond Nowhere koncertjén, és klipforgatásán lehetek ott a Cafe Conca Doro-ban.

Van még időd regisztrálni a Melounge Duo kedd este fél nyolckor kezdődő koncertjére.
A Bencs Villa programja ingyenes, a regisztrációhóz szükséges elérhetőségeket megtalálod a linken.
Én már kedden bejelentkeztem. 😉

Ha belenézel a program naptáramba láthatod, hogy a következő hétvége is tartogat majd érdekes eseményeket, de ne szaladjunk ennyire előre.