Kibickedés

Mai programajánlómban csupa olyan eseményt mutatok, amelyeken biztosan nem leszek ott, még ha szeretnék is. Így igazán helytálló a mai írás címe. Hogy miért nem leszek ott, az is kiderül majd, de most lássuk, mik történnek szülővárosom környékén hétvégén?

A pénteki legkorábban induló esemény a Nyíri Retró Együttes bulija a Nyíri Fészek Kisvendéglőben. Este hétkor indul a tánc.

Ha itthon lennék egészen biztosan ismét a Walk Street Akusztikot választanám, mert Apey akusztikus koncertje már múlt évben felejthetetlen élményt nyújtott.
Hogy te is kedvet kapj, ide linkelek egy klipet.
Menj el este kilencre a Walk Street Restaurant-ba, érezd jól magad, és meséld majd el!

Pár napja írtam a Rockwise bemutatkozó koncertjéről. A Chloé New Yorkban a péntek esti fellépőhelyük. Nagyon jó zenét játszanak, majd a következő koncerten én is ott leszek. 🙂

Közeleg a hónap vége, így már nem meglepő, hogy Gyermeknapot tartanak Nyíregyházán, a Vasutasban hétvégén.
Szinte hagyományosan járok ezekre az eseményekre a Vasutas Művelődési Házba, pedig volt modellvasutam gyermekkoromban. 🙂

Városnap és Szelektív Szombat is lesz szülővárosomban. A főtéren szombaton napközben találkozhatsz az esemény résztvevőivel, este pedig Hooligans koncert. itt is elő szoktam fordulni, bár jobban szerettem, míg önálló rendezvényként, az erdei tornapályánál volt a Szelektív Szombat. Ja, és szerettem Az Akusztikus Zene Ünnepe című rendezvényt is, felüdülés volt az élő zene a város főterén.

Zajlanak a FŐHE eseményei is, itt szombat este például a Kowalsky meg a Vega lép színpadra.

Múlt évben vegyes érzelmekkel, és pár igen jó koncertélménnyel gazdagodva tértünk haza a Tokaji Utcazene Fesztiválról. A város utcáin most is számos zenekar, számos zenei stílus felbukkan majd.

A Mercedes-Benz Classic Csillagtúra egyik állomása Újfehértó Piacterének parkolója lesz szombaton. Délután négytől várhatók a járművek.

Végezetül egy debreceni eseményt ajánlok- Minden bizonnyal ezen a szombat estén is remek lesz a hangulat az Incognito Club-ban, ahol kilenctől a Graffiti zenél.
Az eventben írottak szerint balladisztikus rockzenére számíthatsz.

Ennyi, és majd jövök. 🙂