Újabb este az X-ben

Láthattad tegnap, merre jártam hétvégén, most elkezdem a beszámolókat.
Péntek este az X-Café-ba tartva álldogáltunk kicsit a Korzó születésnapi színpada előtt. Charlie koncertje zajlott éppen, elég nagy érdeklődés mellett. Nagyon díjazom a bevásárlóközpont szervezőgárdájának azt a törekvését, hogy valóban (nem csak plakátra írtan) élő koncerteket szervez. Ugyancsak díjazom, hogy Charlie a maga 71 évével kiváló, közel két órás műsort adott elő.
Az erről a koncertről készült képet láthattad tegnap a montázsban. 🙂
Szóval az X-Café-ba igyekeztünk, ahol a Greasy Hats és a Texas Tourist koncertjét vártuk érdeklődéssel, a hangulatot pedig némi ital elfogyasztásával próbáltuk emelni. Az X korábban sem volt a szívem csücske, leginkább az elviselhetetlen, levegőtlen helyiség miatt, amin úgy tűnik, javítottak legutóbbi látogatásom óta. Most viszont teljesen az volt az érzésem, mintha nem számítottak volna vendégekre. Csak üveges sörök voltak, ráadásul hűtetlenül, ihatatlanul melegen. A 0.33-as meleg sör ötszáz egynéhány forintért pedig nem igazán vendégmarasztaló.

Ahogy írtam két koncert volt. A Greasy Hats kezdett, Pila, Peti és Tibi most is nekem tetsző zenét játszottak, én pedig most is készítettem pár képet. A következő albumban tulajdonképpen csak erről a koncertről vannak képek, mert a Texas Tourist műsorának – ami egyébként ugyancsak jó volt – talán második dalánál a fényárnak addig sem nevezhető színpadvilágítás teljesen megszűnt.
Szóval két koncert, egy album. 🙂 Klikkelj a képre!
KLIKK