Fatal Error a Walk Street-ben

Péntek este folytatódott a Walk Street Akusztikus koncertsorozata.
A Fatal Error érkezett a színpadra, akikről nekem élő koncert élményem a múlt évi LEszFeszt nagyszínpada, ahol egy igen dinamikus (ez azért kevés a hangulat leírásához 🙂 ) koncertet adtak.
Az este előtt szándékosan nem nézegettem az akusztikus videóikat – mondjuk most ez megy a háttérben – de nagyon kíváncsian vártam az esti koncertet.
Nos, a színpadképet ismered már az előző Walk Street beszámolóból, így mikor Ákos állítgatta a világítást, érdeklődve figyeltem, mit fogok majd ebből kihozni. Mert az embernek mindig a maga baja a legnagyobb. 🙂
Aztán elkezdődött a koncert, és minden bajomat elfelejtettem. Hatalmas koncert volt, jókat vigyorogtunk, őrületeset zenéltek a srácok, hibátlan produkció volt.
Illetve nem is produkciónak nevezném, sokkal inkább egy nagyon szabad örömzenének. Ezért érdemes koncertekre járni. Ilyet nem kapsz a fotelben ülve.
Ide azért kívánkozik egy kép az albumból. 🙂

Nem is tudom, mit írhatnék még? Nagyon jól éreztem magam akár a padkán ülve a zenekarral szemben, akár a lépcső közepén állva, akár a galériáról fényképezve (köszi az ottaniak türelmét 🙂 ), akár a boxban a sört kortyolgatva.
No, nem is vigyorgok tovább, jöjjenek a képek! Most veszem észre, hogy “Hagytam a piros bögrében kihűlni a kávét“, de a beszámoló elkészült.
Klikkelj a lenti képre, pénteken pedig Ørdøg Akusztik. Gyere!

KLIKK