Áprilisi induló

Jól alakult április első hétvégéje. Nem is tudom, mikor történt meg, hogy ennyire a terveim szerint haladtak a dolgok. Ma még csak egy montázs jön a péntekről és szombatról, meg pár szó hozzá.
Négy mozaik kockát láthatsz.
A Járai Márk Akusztikról fotóalbum is lesz majd, meg kis ajánló, mert lesznek még koncertek a Walk Street-ben.
A koncert után beugrottam még a Szmogba kis blues-ra, erről nem lesz fotóalbum, de elmondhatom, fantasztikus hangulat volt a jó zenéhez.
Szombaton többször is eszembe jutott Deák Bill Gyula Transit Blues című dala. Igaz, mi csak a Tigers meccsről hazafelé sétálva áztunk el, a csapat viszont a meccsen is. Bővebben majd az albumnál.
A következő “eszembe jutás” úton Debrecen felé történt, mert az autóm szerintem már magától tudja az utat.
Apropó, ha kellene egy olcsó Corsa, amely oda-vissza ismeri az utat Debrecen és Nyíregyháza között, és más attrakciókra is képes, keress meg! 🙂
Szóval az eső egyetlen tervemet borította, nem néztük meg Máté Bence természetfotó kiállítását Debrecen főterén, de van még idő április végéig.
A korábban idézettekből adódhatna, hogy a Deák Bill koncertre mentünk, de nem. Az Incognito Club volt a cél, és a Blues from Hell koncert. Biztosra mentünk, ezért nem is csalódtunk. Csúcs volt, majd mesélek még.
Nagyjából hajnali egykor értünk haza, úgyhogy ma ne várj többet tőlem. Holnap azonban beszámoló.