Égen, földön

Viszonylag hamar kiderül, miért adtam ezt a címet mai programajánlómnak. Kezdem is mindjárt az éggel.
Péntek délután, este Debrecenben, az Agóra Tudományos Élményközpontban Planetáriumi filmvetítéssel egybekötött távcsöves csillagnézésen vehetsz részt. Fél hétkor kezdődik az esemény.

A pénteki másik ajánlatom is Debrecenhez köthető. Ismét igen jó koncert hétvége elé néz az Incognito Club. A Mizrab este nyolc körül kezd majd az event szerint. Jó lenne megnézni őket, meglátjuk.

Szombaton korán indul a nap, ha kockásliliomot akarunk látni.
Az idei Kockásliliom túra 10 órakor a Csiperke Erdei Iskolától indul, amely Márokpapi, Kossuth u. 111. címen található. A linken megtalálod a pontos koordinátákat az útvonal tervezéshez, de az eventben is találsz segítséget a megközelítéshez. A program kora délutánig tart.

Nagyjából ebben az időben tartja Nyíregyházán, a Csatorna utcai telephelyén a Garázsvásár a menhelyes állatokért című rendezvényét az Állatbarát Alapítvány.

A Club Hollywood szombat esti koncertje a Rómeó Vérzik. A koncertet a Xenon Zenekar és az Éhenkórászok Zenekar műsora színesíti. Kapunyitás este hétkor.

A Chloé New Yorkban debreceni formációt fogad szombat este. A Nyughatatlan Johnny Cash dalokon kívül saját szerzeményeket, és rockabilly feldolgozásokat játszik majd.

A szombat estémet mindenképpen az Incognito Club-ban kellene tölteni. A hangulatos pub-ba érkezik ugyanis a Szüret utcza. Este kilelncre mindenképpen érdemes odaérni.