Fényeskedés

Ahogy közelednek az ünnepek, egyre gyűlnek a képeim a különböző fényforrásokról, közben pedig egyre több bejegyzés kerül a naptáramba azok közül is, amelyek a bejgli lejárását hivatottak segíteni. Ezeket még hagyjuk kicsit, bár láthatod a naptáramban, és tervezhetsz velük, de most még maradjunk ennél a rövid hétvégénél.

Ma csak nyíregyházi programokat ajánlok, nem mintha más városokban nem történnének érdekes dolgok…
Ismét itt a Karácsonyi vásár a Labor Caféban péntek déltől. Igazi karácsonyidéző hangulat, illatos, mézes finomságok, forró tea, fűszeres forraltbor.

Péntek délután folytatódik a koncertek sora a Nyíregyháza főterén felállított színpadon is.
Fél öttől a Mentha Project játszik,

fél hattól pedig az Ukulele Trió szerez kellemes perceket.

Ezekre sajnos biztosan nem érek haza.

A Club Hollywood-ban három helyi zenekar műsora tölti be az estét. A Szia Anya, a Karmapirin, és a Kelet Brass Band játszik 20:30-tól ebben sorrendben.

A Szmog Pub-ban a Tibi a hegyről mutatja be műsorát péntek este.

Mivel eddig még nem mondtam, hol leszek, jogosan gyanakszol, hogy lesz még valami Nyíregyházán ezen az estén. Ez pedig a VAN koncert a Mustárházban. Bizony, itt leszek.

A szombat sajnos ismét munkanap, de azért ajánlok programot, ha mégis lenne lehetőséged rá, hogy eljuss. Nyíregyházán, az erdei tornapálya mellett fél tíztől rendezik meg a Madárkarácsonyt. Nagyon jó hangulat szokott lenni minden évben, sajnálom, hogy most nem lehetek ott.

Este a Club Hollywood-ban a Mystical Plants, és a Folkfusion Band koncertjét láthatod. Sajnos estére csak ezt a programot találtam.

A szombati munkanap miatt vasárnapra került az Állatok Karácsonya Nyíregyházán, az Állatbarát Alapítványnál. Találkozzunk ott!

A Korzó Bevásárlóközpontban ismét Advent a Korzóban 11 órától. Találkozhatsz Kovácsovics Fruzsinával, de játszóház és kézműves foglalkozás is vár.

Jövő héten is lesznek koncertek Nyíregyházán a Kossuth téri színpadon (21. oldal a lapozóban. 🙂 ). Szerdán fél öttől az Artézis,

fél hattól pedig a Melounge Duó játszik. Nagyon jó lenne mindkettőn ott lenni.

Aztán majd jövő csütörtökön mesélek tovább. 🙂