Jövőnéző

Pár napig a múltban jártunk, ma azonban programajánlós nap van, jön a jövő.
Persze nem feledkezünk meg a tegnapi, mai napról, de ezt nem gondolom, hogy program ajánlásként kellene leírnom.

Ahogy a minap írtam, kicsit túlsúlyban vannak a debreceni zenei események ajánlómban, és nem is látom a kiutat. Most is a szomszéd városból érkezik első ajánlatom, ami mindjárt két estés is. Ez a XIV. Debreceni Folkmásfélnap, amely péntek este héttől másnap hajnalig, majd szombat este is hasonló időtartamban ígér rendkívüli koncert élményeket. Én péntek este a Besh o droM és a Bordó Sárkány Régizene Rend koncertjét emelem ki, a szombatiból pedig Szalonna és Bandája műsorát. Mondjak még valamit, vagy meggyőztelek? 🙂

Mindeközben Nyíregyházán, a Szmog Pub-ban a Snapsz Band zenél majd. Nem először, de még nem jutottam el koncertjükre.

Szombaton a BuSzaCsában délután fél háromtól Mamma Mia! Az ABBA-musical a Madách Színház művészeinek előadásában látható. A második előadás este hétkor kezdődik.

A Chloé New Yorkban étterem ezen a szombaton is koncerttel várja vendégeit. Este az Ukulele Trió játszik.

A Club Hollywood színpadán Copy Con & the Reggae Express műsorát láthatod. Olvasva az eventet kicsit meglepődtem, én eddig nem a reggae stílushoz soroltam az előadót, bár nagyon régen találkoztunk.

Bodrogkeresztúron, a Henye Borbárban ismét különleges koncertet láthatsz. Shades of Bach az este hétkor kezdődő műsor címe, melyben Vázsonyi János szaxofon játékában gyönyörködhetsz. Bach-ot játszik.

Én pedig jó eséllyel ráismétlek az előző napi Bordó Sárkány koncertre, ezúttal a Roncsbárban. Ki tudja, mikor lesz ismét lehetőségem ilyen remek zenére?

A hét hátralévő részében – ha jobb ötletem nem támad közben – készülődök a pár nap szabadság utáni munkába visszatérésre. Azért hátha támad jobb ötletem. 🙂