Egy laza hétvége

Nem lesz rövid a programlista ezen a hétvégén, így joggal kérdezheted, miért írtam, hogy laza hétvége? Azért, mert már láttam a következőt. 🙂 Ezt te is láthatod a naptáramban az oldalsávon, de most elégedjünk meg a következő pár nappal.

Beköszöntött az ősz, így indulnak a koncertek az Incognito-ban is. Péntek este kilenctől egy AC/DC tribute zenekar, a DC/79 kezdi a sort. Ideje útra kelni Debrecenbe. 🙂

Ha mégsem tennéd, Nyíregyházán ajánlom Száraz Tamás műsorát Nyíregyházán, a Szmog Pub-ban 21:30-tól.

Szombaton Nagyhalászban egész napos esemény lesz a Rétközi Vásár, ahol futóversennyel indul a nap, de a hagyományos vásáron a Vaga Banda gólyalábasaival, népi körhintával, logikai játékokkal, és süteménykóstolással is várnak. Ja, és lesz egy JazzMed koncert is délután kettőtől.

Nyíregyházán, a Fazekas János téren Manó Motoros Találkozó és Kincskereső Nap lesz délután kettőtől.

Este nyolctól a Labor Café Adománykávézó ismét remek zenével vár. Pár napja a VIDOR kapcsán már említettem az este fellépőit, a Double Heart Ensemble Duót. Érdemes lesz erre járni.

Ugyancsak a VIDORon láthattad a Chloé-ban este nyolctól zenélő NO CNT’ ROLL triót. Ez is jó programnak ígérkezik, bár nincs még vége az estére ajánlott programoknak.

Indul az őszi szezon a Keresztúri esték sorozatban. Szombat este héttől a Henye Borbárban Group’n’Swing koncert lesz.

Vasárnap friss erdei séta keretében és kellemes társaságban vehetsz részt az Őszi odútakarítás és pelelesen. 9:30-kor van a gyülekező az Erdei tornapályán.

Hetedhét Családi Mesenap kezdődik vasárnap 11 órakor a Vasutas Művelődési Házban, Nyíregyházán. Kézműves foglalkozások, mesejáték, játszóház, kosaras körhinta a kínálat.

Ha pedig kis piacolásra vágysz, mi sem lehet jobb erre, mint a Tokaj-Hegyalja Piac a Sárga Borháznál.

Kicsit előreszaladok a következő hétre, mert már csütörtökön nagyon bekezdenek a Kerekdomb Fesztiválon. Legyen időd felkészülni, de ne táblázd be az egész hétvégédet, mert lesz még más is. De erről majd csütörtökön.