Nézz, nézz az ég felé

Mindenekelőtt ha esetleg az Oldalvágány 3. napjának beszámolóját várod, az holnapra csúszik, de jön. 🙂 Ma programajánló van, mert vészesen közeleg a hétvége.

Tegnap este elég sokat néztünk az ég felé Sóstón, de végül mégis lett egy klassz kis No Dress Code Acoustic koncert, és a kevésbé bátor, de igen jó torkú nézők is megérkeztek. Mesélek majd még erről.

Mindjárt kiderül az is, mi a másik oka címbeli javaslatomnak ebben a remek napfényes időben, előtte azonban lássunk néhány programot a hosszú hétvége lehetőségeiből.

Mától vasárnapig tart a XXV. Hajdúhét Hajdúböszörményben. A programok közül én a szombatit néztem ki magamnak, és mindjárt írok egy másik rendezvényről is, ami kapcsolódhat ehhez.

A Henye Borbár is kínál egy különleges programot ma estére. Hét órától László Attila – Oláh Kálmán Quartet koncert lesz a hangulatos helyen. László Attilát legutóbb négy éve, Babos Gyulával hallottam játszani. Feleljthetetlen élmény volt.

Péntektől vasárnapig tart a Böszörményi Ballon Fieszta. Ez az, ami kapcsolódhat a korábban ajánlott hajdúböszörményi eseményhez. Jó eséllyel szombaton mindkét eseményt kipipálhatom. 🙂

Ha már a kirándulásnál tartunk, péntek este Záhonyban is jó koncertek lesznek az Akusztikus Esték Záhonyban keretében. Ezen az estén az Ukulele Trió és a No Dress Code Acoustic is színpadra lép.

Ha már hosszú hétvége, akkor nézzünk valamit hétfőre is. Egy ideje az augusztus 20-i estét Nyírpazonyban töltöm. Évről évre színvonalas műsorokkal készülnek, múlt évben például egy parádés P. Mobil koncert volt a fő műsor, amit élőben közvetítettek. Az idei nyíregyházi vonatkozás a Karmapirin fellépése fél hattól, illetve a Rosszcsont Kutyakiképző Iskola műsora. De találkozhatsz az LGT néhány tagjával, akik az Abrakazabra együttessel zenevonatoznak.
Ja, ez itt egy 2014-es kép a Karmáról, ekkor láttam őket először Szakos Andival.

Nekem ennél jóval hosszabb lesz most a hétvégém, kis szabadság igazán rám fér már. 🙂
Azért nem tűnök ám el.