Fesztről fesztre

Mostanában az autóm gyakran tesz utalást arra, hogy nem szívesen jönne velem, így elképzelésem nincs, hol fogok felbukkanni a következő napokban. Az biztosnak látszik, hogy az autószerelőnél igen, ez azonban nem szerepel konkrét ajánlatként mai postomban.
Szerepel viszont sok egyéb. Itt van például a Panyolafeszt a mai kezdetével. Ez a terveimben szombati látogatásként fogalmazódott meg, de nyilván akkor is történnek érdekes dolgok, ha én nem vagyok ott, tehát a fesztivál mindhárom napját ajánlom.

Mától vasárnapig tart Debrecenben, a Nagyerdőn a Debreceni Bor- és Jazznapok.
A linkelt eventben én nem találtam időrendes programot, persze attól még lehet. 🙂 (szerk.: meglett közben) A fellépők listája elég meggyőző.

Nyíregyházán a két napos SóstóSerFeszt nevéből következő helyszínen kerül megrendezésre. A sokféle sör mellé sokféle zene is megszólal majd a színpadon. Ebből következik, hogy most szombaton nem lesz koncert a Zene Sóstón színpadán, de a piac kereskedői szeretettel várnak mindenkit. 🙂

Péntek esti, kicsit távolabbi program az Akusztikus Esték Záhonyban. Az este fél hétkor kezdődő programból elfogultság okán had emeljem ki a Henimetal-t.

Kellemes kirándulás, és várfoglalás? 🙂 Ezen a szombaton Boldogkő várában rendeznek Középkori Várjátékokat. Egy – szinte napra pontosan – három évvel ezelőtti képpel ajánlom.

Este nyolctól Nagycserkeszen lesz Bikini koncert. Ha nem sikerül a tervezett “messzebbre” eljutni, ez elég közelinek tűnik.

Jövő hét szerdán este héttől a Váci Mihály Kulturális Központban Shulcz Emlékest lesz. Zenészek, barátok, ismerősök beszélgetnek, zenélnek Farkas “Shulcz” Tibor születésének 72., halálának 3. évfordulóján.

Számos program vár még ezen kívül is, nézegesd a naptáramat itt oldalt!