Éjszakázós ajánló

Kezdem most is a tegnappal. A Long Dusty Road a Zene Sóstón keretében a sóstói szökőkútnál. Remek zenés, táncos mulatság volt, bővebben pedig majd, ha elkészültem a képekkel.

Péntek este jó eséllyel a Móricz Kertben leszek majd, ahol este héttől két formációé lesz a színpad. Először a Tordai Duó majd a BLACK ‘N’ ROSE lép a világot jelentő deszkákra.

Ha pénteken már napközben ráérsz, és kedveled az égett gumi szagát :), már délelőtt elindulhatsz Máriapócsra. A RabócsiRingen két napos lesz a Drift Masters Európa Bajnokság 2. fordulója. A linken minden információt megtalálsz.

Kis kirándulással este nyolctól megnézheted, meghallgathatod Tündét ás Pilát a Záhonyi Akusztikus Esték műsorában a Dr. Béres József Emlékpark színpadán.

Debrecenben a hétvége egyik eseménye a Rózsa Utcafesztivál. Belvárosi pezsgés, gasztronómiai élvezetek – hirdetik a három napos rendezvényt, ahol a gyermeknek és a felnőtteknek is kínálnak szórakozást.
Felnőtteknek például az Éva Presszó akusztik műsorát.

Szombaton az Acapellart lép a Zene Sóstón szökőkútnál lévő színpadára este fél hétkor.

A naptár tréfája miatt idén egy napon kerül megrendezésre Nyíregyházán a Múzeumok Éjszakája a Jósa András Múzeumban és a Szent Iván-éj a Sóstói Múzeumfaluban. Utóbbi 21:30–kor kezdődik, és éjfél után ér véget. Többek között láthatod a Bagossy Brothers Company műsorát is, de nem marad el a tűzugrás sem. Szomorú aktualitás, hogy a Múzeumfaluban jövő év áprilisáig nem lesz több rendezvény. felújítás kezdődik július elsejétől, így talán az utolsó alkalom idén, hogy szétnézhess.

A Jósa András Múzeumban este hatkor kezdődnek a programok, amiből kiemelném a Lajkó Félix Duó és a Talamba műsorát.
A Kállay Gyűjtemény már délután öt órakor megnyitja kapuit. Bábszínház, koncertek és kiállítás vár a Múzeumok Éjszakáján.

Természetesen Debrecenben is megrendezik a Múzeumok Éjszakáját. Számos helyszínen várnak színpadi programok, és kiállítások. Itt is kiemelek néhány eseményt, az este nyolckor kezdődő Éva Presszó koncertet és az este tízkor kezdődő Szirtes Edina “Mókus” koncertet a Déri téren, de a MODEM is számos programmal várja a látogatókat.
A PASO, valamint I Am Soyuz koncertje és hogy a Talamba itt is látható, erősen ösztönöz egy debreceni kirándulásra. 🙂

Ajánlóm végén kicsit átlépünk a következő hétre. Szerdán a Beat-lesz műsorával folytatódik a Zene Sóstón sorozat a sóstói szökőkútnál. Találkozzunk akkor is este fél hétkor!